Hvordan man barberer ben med en elektrisk barbermaskin

At barbere dine ben med en engangsbærer giver dig en tæt barbering, men det kan også føre til udskæringer og nicks, der ser mindre end tiltalende ud. Når sommeren nærmer sig, eller du er klar til en stor dato, skal du prøve at bruge en elektrisk barbermaskin i stedet. Selvom det ikke giver så tæt på en barbering, skal du måske barbere dine ben hyppigere end hvis du bruger en bladet barberkniv – du er mindre tilbøjelig til at ende med udskæringer, razorbrænder eller støder på din hud.

Vask huden med en klud og varmt vand. Tør dine ben godt med et håndklæde. Din hud skal være helt tør, inden du bruger en elektrisk barbermaskin.

Tænd shaveren. Start ved ankelen og arbejd dig op mod låret.

Flyt barberhovedets hoved langsomt i små, cirkulære bevægelser over benet i modsat retning af hårvæksten. Påfør let tryk og undgå at gå over det samme sted mere end et par gange.

Fortsæt med at flytte barberhøjen over din hud og arbejde dig op til låret, indtil alt uønsket hår er væk. Når du kommer på knæet, skal du rette dit ben og trække huden om knæet, før du går over med barbermaskinen.

Gnid din hånd op og ned i benet for at føle dig for enhver stub eller pletter du savnede. Når din ben er glat, fortsæt og gentag denne proces for det andet ben.

Vask dine ben med en klud og varmt vand. Tør med et håndklæde og læg fugtighedscreme på huden.