Hvordan man får tyndere hår bliver tyk og sund

Sporting et fuldt hoved af smukke, skinnende hår er noget, de fleste mennesker vil have. Når dit hår begynder at udtyndes, og din hovedbund begynder at vise, vil du sandsynligvis gerne tage en form for handling. Tyndt, mørkt hår kan behandles. En dårlig kost kan være en medvirkende faktor til slap, livløst hår. Ændring af dine spisevaner kan genoprette dit tykke, sunde hår. Korrekt børstning, slagtørring og vaskemetoder kan også give dig volumen og glans, især hvis du bruger voluminerende produkter.

Vask dit hår med en voluminerende shampoo. Brug en shampoo med niacin eller vitamin B3. Niacin kan få hår til at blive tykkere ifølge en undersøgelse, der blev rapporteret i “Journal of Cosmetic Dermatology” i 2005. Hvedeprotein kan have en lignende virkning, når den anvendes i en shampoo, ifølge en december 2009 artikel i online-versionen af ​​”Good Housekeeping .

Brug et volumiserende balsam. “God husholdning” advarer om, at en tung volumiserende balsam eller andre tunge produkter kan få dit hår til at se fladt ud.

Brug en fortykkelsesspray på dit stadig fugtige hår. Prøv Nioxin Volume & Texture Creme eller Bumble & Bumble Thickening Spray for at give tekstur til dit hår for at forbedre dets udseende, som anbefalet af “Good Housekeeping.”

Blæs tørre dit hår. Brug en rund børste til at holde håret et par centimeter over din hovedbund, begyndende på bagsiden. Blæs tørr rødderne først. Træk børsten op mod enderne af dit hår. Flyt blæseren op efter børsten. Dette vil glatte og tørre dit hår for at give det et skinnende, fuldt udseende, når du er færdig. Arbejd i sektioner, bevæge sig fremad, indtil dit hår er tørt. Flip hovedet over og bliv tørt fra rod til spids.

Tag et multivitamin og multi-mineraltilskud. B-vitaminer og biotin er især vigtige for dyrkning af sundt hår, siger Nicole Sundene, M.D., på køkkenbordet medicin hjemmeside.

Spis linfrø. Sundene antyder at spise friskmalet hørfrø til omega-3 og proteinet, som hun siger hjælper begge til at vokse skinnende hår. Stryk jordflaxfrø på korn, salater, havregryn eller din skål efter eget valg. Medtag linfrø i smoothies, hvis du ikke er ligeglad med smagen direkte på fødevarer. Brug frøplanter eller drik linfrøolie til at springe over slibesteget. En spiseskefuld olie eller 1 til 3 spsk. Hørfrø er rådgivet.