Hvordan man fjerner sidi cykelsko

Sidi cykelsko er lavet specielt for at overleve sværere forhold, som cyklister kan støde på. Ud over den stive sål, der er almindelig for andre typer cykelsko, har Sidi sko særlige klæbemekanismer for at gøre skoets pasform mere tæt mod bærerens fod. Dette strammere greb hjælper med at sikre, at skoen ikke kommer ud under en vanskelig tur, og forbedrer kraftoverførslen til cyklens pedaler ved at reducere bevægelsen inden for rytterens sko. Sidi har fire main clasping mekanismer, der hver manipuleres på en anden måde til fjernelse.

Løft begge sider af et Calliper-spænde samtidigt. De to flige på begge sider af spænde er de eneste to bevægelige dele på spændet selv, når skoen er fastgjort, så de er let at få øje på. Når du løfter fanerne, vil den serrated rem frigøres fra spænde, så du kan løsne sko nok til at fjerne den.

Tryk på begge røde faner på et Ultra SL-spænde. Dette frigiver den serrated rem, så du kan løsne sko nok til at fjerne den.

Tryk på oplåsningsknappen nede, mens du løfter det halvcirkelformede håndtag på låsen på et Techno II-spænde. Drej håndtaget med uret, mens du wiggler din fod for at løsne låsen. Når skoen er tilstrækkeligt løs, skal du glide din fod ud.

Tag fat i den øverste rem af en High-Security Velcro-lås og træk de to stropper fast.