Hvordan man forhindrer røde bump, når man barberer pubicområdet

Razor bumps kan dukke op efter at du har barbert dit pubic område. De vises, når håret vokser tilbage i huden og kan gøre området føle sig irriteret. Hvis du er tilbøjelig til røde humper og irritation efter barbering af dette følsomme område, skal du træffe forebyggende foranstaltninger for at undgå tilstanden. Hvis symptomerne vedvarer, skal du overveje alternative hårfjerningsmetoder som depilatorisk brug og voksning.

Barber under eller efter et bad eller bad, så din hud og hår er blevet blødgjort af dampen.

Udskift din barbermaskine. Brug altid en ny barbermaskine, når du skal barbere dit pubicområde. Når en barbermaskine er kedelig, kan den irritere huden og føre til knivskarp. Elektriske barbermaskiner kan også give en bedre barbering og kan bruges i pubicområdet.

Brug en aloe-baseret eller anden fugtgivende barbergel, når du fjerner hår med en barberkniv fra pubicområdet. Aloe vera er beroligende for huden og vil ikke forårsage den irritation, der almindeligvis opstår, når du barberer med sæbe. Du må muligvis genanvende barberingen regelmæssigt, mens du slipper af hår i dit pubicområde.

Fjern håret i en nedadgående bevægelse. Når du græsser barbermaden over huden, skal du undgå at gå imod hårvækst og i stedet barbere nedad. Undgå at strække huden ud under barberingen.

Fugt området efter du har barberet. Hold røde bump i luften ved at anvende en generøs mængde af en fugtgivende lotion til bikini-linjen, efter at du har barberet.