Indendørs børn aktiviteter i lexington, kentucky

Nogle gange er vejrforholdene i Lexington, Kentucky ikke befordrende for børn at lege udendørs. Sommerdage kan blive muggy på grund af høj luftfugtighed – og så er der regnfulde og snedækkede dage. Den gode nyhed er at der er vejrbestandige aktiviteter for at holde børnene travle og glade hele året rundt.

Indendørs hoppende

Dine børn vil bogstaveligt talt hoppe op og ned med glæde hos Monkey Joe’s (www.monkeyjoes.com), som giver børn i alderen 12 og under med hoppe, glidende og hoppende sjov med opustelige glidebaner, spring og forhindringsbaner. Monkey Zone har også et område specifikt til børn i alderen 3 og under med alderspas, spil og puslespil. En anden hoppende mulighed er BounceU (www.bounceu.com), som regelmæssigt har planlagt åbne hoppesessioner samt åbningstider afsat til private parter. Der er ingen aldersgrænse andet end en anbefaling, at en voksen ledsager småbørn.

Museum Aktiviteter

Flere museer i Lexington tilbyder børn praktiske oplevelser. Luftfartsmuseet i Kentucky (www.aviationky.org) har flere flysimulatorer, som børn i alle aldre kan fungere – selvom ældre børn sandsynligvis er mere kompetente end småbørn og børnehavebørn, der skal have forældrehjælp. Mens dine børn ikke kommer til at ride på en hest på American Saddlebred Museum (www.asbmuseum.org), er Lexington selv midt i Kentucky hesteland, og dette museum giver et omfattende kig på denne unikke høje stigningshest og Dens rolle i amerikansk historie. Nogle udstillinger ændres sæsonmæssigt, men året rundt tilbyder børneafdelingen nogle interaktive muligheder og et teaterudstilling med sadleheste. Exploriet (www.explorium.com) tilbyder indløbstimer lørdag og søndag, hvorunder børnehavebørn og ældre børn og kan udforske museets forskellige interaktive udstillinger, der omfatter en sund kropsudstilling, flysimulator og et interaktivt verdenskulturkort.

Library Storytimes

Storytimes på Lexington Public Library (www.lexpublib.org) indeholder ofte aldersrelaterede matematik-, videnskabs- og musikundervisning i en valgt læsesession. Der er baby storytimes i alderen 6 til 24 måneder, toddler programmer for 2 og 3-årige og førskole sessioner i alderen 3 til 5, der er interaktive for at gøre historier sjovere. Familiehistorisk tidssessioner for alle børn op til 5 år giver familier mulighed for at udforske læsning sammen.

GattiTown

Lexington-gren af ​​Mr. Gatti’s Franchise Network er et 30.000 kvadratfod indendørs familie sjovcenter for alle aldre. GattiTown Lexington (www.gattitownlexington.com) tilbyder mere end 150 videospil, herunder højteknologiske virtuelle reality-spil, samt basketball, fodbold, air hockey og hest og bilspil. Ældre børn kan teste deres kørefærdigheder med kofangerbiler, mens en indendørs karrusel giver en sikker tur til yngre børn.