Hvordan man laver hurtig spansk ris med øjeblikkelig ris

Spansk ris er et akkompagnement til retter såsom tacos eller en ingrediens på latinske madfadre sammen med sorte bønner. Selvom du måske kun har spansk ris på en restaurant, kan du stadig lære at lave mad derhjemme. Nøglen til enhver god risret er den rigtige madlavning af risen. Ris skal være lys, fluffy og fast, men ikke crunchy. Hvis du er skræmt af madlavningsprocessen, kan du tage en genvej og bruge øjeblikkelig ris i stedet.

Varm 1 el. Af olie i en lagerpotte. Tilsæt 1/4 kop hakket løg og to til tre fedter af hakket hvidløg til gryden.

Krympe to hele tomater fra de dåse tomater med din hånd. Tilsæt tomaterne og 1/2 kop tomatsaft fra dåsen. Hvis du er i tvivl om måling af tomaterne, eller hvis du er lav til tiden, skal du erstatte 1 kop hakkede tomater med 1/2 kop tomatsaft fra dåsen. Tilsæt 30 oz. Af kylling bouillon til puljen samt.

Brød væsken i en kogende kog og tilsæt den øjeblikkelige ris. Dæk panden og reducer varmen til medium eller mellemlang. Kog, indtil risen er øm, eller indtil overskydende væske fordamper. Den spanske ris skal være fugtig, men bør ikke indeholde overskydende væske.

Fjern ris fra varme, når den er færdig. Lad risen dækkes, indtil du er klar til at servere den, for at reservere den nødvendige fugt.