Hvordan man bruger serrapeptase

Serrapeptase er et kosttilskud, der bruges til at forbedre absorptionen inden for individets tarmkanal. Serrapeptase er et enzym, der findes i den japanske silkeorm og bruges af ormene til at fordøje deres kokoner. Yderligere fordele omfatter evnen til at reducere inflammation i legemsvæv. Serrapeptase er blevet brugt til behandling af bihulebetændelse, bronkitis, fibrocystiske brystbetingelser og arterielle blokeringer. Hvis du har nogle af disse problemer, skal du tale med din læge for at sikre, at serrapeptas-tilskud er passende for dig. Husk, at ingen af ​​virkningerne af serrapeptas kosttilskud er blevet valideret af U.S. Food and Drug Administration.

Køb et serrapeptas supplement fra en næringsmiddelforhandler. Mærker, der producerer serrapeptas kosttilskud, omfatter Doctor’s Best, RaNisa og Smart Nutrition.

Følg producentens anvisninger, der er trykt på tilskuddets etiket. De fleste virksomheder anbefaler et dagligt indtag på 40.000 til 80.000 enheder serrapeptase. Du vil sandsynligvis tage en til tre serrapeptaskapsler dagligt. Ifølge Natural News tages en større dosis typisk først, og når der ses effekter, nedsætter du antallet af anvendte kapsler. Tilskuddet bliver normalt taget om aftenen før du går i seng.

Drik et fuldt glas vand med din dosis serrapeptase. Drikke vand hele dagen, mens du tager tilskuddet, mindst otte glas hver dag.

Brug dine doser af serrapeptase på en tom mave. Det anbefales ikke at tage tilskuddet med måltider.