Hvordan man reducerer lår adhæsioner

Lår adhæsioner er en almindelig forekomst efter abdominal kirurgi, såsom en c-sektion eller hysterektomi. En vedhæftning er simpelthen et bånd af arvæv, som kan variere i størrelse og normalt er harmløst, men tarmobstruktion og bækken smerter kan opstå på grund af vedhæftninger. Abdominal adhæsioner kan kun diagnosticeres gennem sonderende kirurgi, hvilket ironisk nok kan danne yderligere adhæsioner. Reduktion af vedhæftningssymptomer er en mulighed for at forhindre ubehagelige bivirkninger.

Udøve regelmæssigt for at øge blodcirkulationen i din mave. Øvelse hjælper med at holde dit fordøjelsessystem løber ved høj ydeevne og hjælper med at styrke din mave. Walking, vægt træning og stretching er ideelle til behandling af adhæsioner.

Øv dyb vejrtrækningsteknikker til at behandle abdominale adhæsioner. Brug øvelsen i forbindelse med bækkenbundsøvelser og abdominal massage for at forhindre yderligere komplikationer og reducere symptomer.

Spis en sund kost fuld af antioxidantrige fødevarer. Antioxidanter, der findes i friske frugter og grøntsager, giver din krop med de essentielle vitaminer og næringsstoffer for at helbrede adhæsioner naturligt. Når du er mangelfuld i disse næringsstoffer, kan din krop har svært ved at helbrede på indersiden, så symptomerne forværres.

Styr din vægt gennem kost og motion. Personer, der er overvægtige eller overvægtige, lider af overskydende pres udøves på deres mave. Dette kan forværre adhæsioner og smerter. Vægttab kan reducere trykket og hjælpe med at styre vedhæftningsdannelsen og muligvis reducere eksisterende vedhæftninger. En undersøgelse fra 2002 ledet af Dr. D. R. Cottam og offentliggjort i tidsskriftet “Fedme-kirurgi” angiver, at fedme også kan hæmme helbredelse ved at blokere neutrofiler fra at nå vedhæftninger for at forhindre betændelse og hjælpe med at helbrede helbredelse. Neutrofile er hvide blodlegemer, der kaldes leukocytter, der er ansvarlige for at bekæmpe infektion og hjælpe med helbredelse.

Overvej at prøve kinesisk urte terapi. Ifølge Dr. Fu Kezhi fra Institute of Traditional Medicine i Portland, Oregon har mange kinesiske urter vist sig at hjælpe med at behandle og helbrede adhæsioner, selv om betingelserne i nogle tilfælde kan komme tilbage. Urter som arca skal, myrra og rødpion er alle vant til at behandle symptomer på adhæsioner som oppustethed, smerte og betændelse.