Lap svømning for out-of-shape svømmere

Svømning er en lav-effekt sport, der nyder folk i alle aldre. Vandet er beroligende for mennesker med ømme led, men giver modstand for at styrke hele kroppen. Lap svømning kan være en ideel måde at holde sig i form, forbrænde kalorier og styrke dine muskler. Lap svømning til svømmere uden for form skal dog gøres langsomt og omhyggeligt for at undgå spændte muskler.

Let gør det

Svømmere, der ikke er i topspidsen, må ikke have den udholdenhed, der er nødvendig for at svømme flere løbende omgange af puljen uden at stoppe. Stacey Halprin, forfatter til “Winning After Losing: Hold den vægt, du har tabt – for altid”, foreslår at svømme så mange omgange som muligt før du er udåndet som en begyndelsesteknik. Når du er vind, stop og gå eller march omkring den lave ende af poolen – ud af andre svømmers vej – indtil du er klar til at begynde igen. Over tid og regelmæssig praksis vil du kunne øge antallet af omgange, du kan svømme uden at stoppe. Udfordre dig selv til at tilføje endnu et skød til din træning hver gang du svømmer. Når du er i bedre form, kan du arbejde på at tilføje forskellige slagtilfælde til dit repertoire og gøre noget interval træning for at opbygge mere styrke.

Frekvens

Svømmere, der er ude af form og forsøger at komme i form, må ikke have energi og udholdenhed til at svømme omgange hver dag. BeginnerTriathlete.com anbefaler, at nye runde svømmere begrænser deres træning til kun tre eller fire dage om ugen i begyndelsen. Dette er en sund måde at undgå overforbrugsskader på. Da din styrke og udholdenhed stiger, kan du vælge at tilføje en anden dag til din diæt. Øvelser kan variere fra 20 til 30 minutter ved først og øges gradvist til 45 minutter.

aids

Mennesker, der ikke er vant til at svømme omgange, kan have brug for en lille hjælp til at spare energi eller forbedre deres slagtilfælde, mens de bliver vant til træningen. Fladderbrædder, også kaldet kickboards, er skumflotationsanordninger, der, når de krammes til brystet i vandet, kan hjælpe dig med at øge din sparkkraft under skødsvømning, mens du holder dig i luften. En trækbøjle er en lignende enhed, som du sidder mellem dine ben mens du svømmer omgange, så du kan koncentrere dig om dine armslag. Konkurrencedygtige svømmere bruger disse hjælpemidler ofte under praksis. Tjek med din lokale pool for at være sikker på, at de er tilladt i en voksen svømmesession.

Etikette

Reglerne for runde svømning etikette kan blive bogført ved poolen til klar reference. Oftere end ikke, men visse nyanser af etikette er uudtalte og kan være sværere for den uerfarne svømmer at forstå eller huske. Se efter skiltning rundt om poolen, der angiver en dedikeret hurtig lane til hurtige svømmere eller en langsom bane for svømmere uden for form og andre, der svømmer i et afslappet tempo. Mange puljer bruger cirkel svømning som deres metode til omgange. Svøm en længde af puljen, vend om og vend tilbage til dit udgangspunkt i en urets cirkel, der altid forbliver på højre side af din bane. Vent til hurtigere svømmere at passere dig og skubbe væggen af, før du forsøger en tur, hvis du er en langsom svømmer. Hvis du har brug for at tage vejret på væggen, skal du flytte til side af banen for at give andre plads til sving.