Drikker te svarende til vand?

Te har en lang historie i USA såvel som internationalt, med oprindelse i Kina. Hvorvidt en inky black tea serveres med en terning af sukker og et stænk af mælk eller en delikat aromatiseret urtete, er te en sund drik, hvis du er forsigtig med, hvor meget tilsat sukker og fløde du bruger. At hydrere med te i stedet for vand, overveje at vælge en koffeinfri te.

At være godt hydreret er nøglen til et godt helbred, fordi det er afgørende for grundlæggende kropsfunktioner. Uden vand nok ville folk ikke overleve længere end et par dage. Imidlertid kan forbruge mere end 8 fuldt koffeinholdige kopper te pr. Dag føre til et højt koffeinindtag, hvis din te ikke er koffeinfri eller koffeinfri. Højt koffeinforbrug kan forårsage jitters, angst, øget hjertefrekvens, dehydrering og søvnbesvær. Der er mange typer te, der spænder fra koffeinholdige og stærkt smagende sorte te, til naturligt koffeinfri te, herunder urte- og rooibostær.

Te produceret fra Camellia sinesis plante indeholder catechiner, som er kraftfulde naturlige antioxidanter. Antioxidanter beskytter din krop mod skader fra frie radikaler, der produceres under stofskiftet og miljøgiftstoffer. En 2005-publikation af “The American Journal of Clinical Nutrition” omfattede en undersøgelse, der viste, at catechiner, der er til stede i grøn te, kan bidrage til at reducere kropsfedtindholdet hos mennesker. Forskere konkluderede, at drikkecatechin-rig te kunne hjælpe med at beskytte eller forhindre visse helbredskomplikationer, herunder fedme.

Mens te er naturligt lavt i kalorier, tilføjer mange mennesker sukker eller mælk til deres te for at forbedre smagen. Tilføjelse enten vil øge kalorieindholdet i drikke, hvilket gør det mindre sundt og potentielt medvirker til vægtforøgelse. En 1 ounce servering af 2 procent mælk har 15 kalorier, og hver teskefuld sukker indeholder 16 kalorier. Begræns dit samlede kalorieindtag af tilsat sukker til 100 kalorier om dagen for kvinder og 150 kalorier for mænd, ifølge anbefalinger fra The American Heart Association. Tilføjet sukker og en sukkerfattig kost bidrager til fedme, da raffineret sukker betragtes som “tomme” kalorier, hedder AHA.

MedlinePlus anbefaler, at du bruger mindst seks til otte 8 ounce glas væske hver dag. Mens vand er foreslået som en primær kilde til hydrering, kan andre væsker, såsom te, også indtages til rehydrering af kroppen. MedlinePlus anbefaler at begrænse mængden af ​​koffeinholdige drikkevarer, du drikker. Næsten alle te kommer fra Camellia sinensis-planten, herunder hvid, grøn, sort og oolong te, og de indeholder alle naturligt koffein. Urte te, lavet af urter, blomster og frugt, herunder rooibos te – også kendt som rød te – er naturligvis koffeinfri.

Hydrering og te

Antioxidantindhold

Tilføjede Ingredienser

Gør smarte valg