Hvordan man indstiller en softball lineup

Indstilling af en line-up i softball kan være medvirkende til resultatet af ethvert spil. Fordi dit hold sandsynligvis er fuld af spillere med varierende evner, skal en vellykket lineup blande spillere, der slår i gennemsnit, dem med magt og dem med fart. At have den rigtige blanding af spillere i din lineup kan holde dit hold rallying på overtrædelse. En effektiv træner vil strategisk beherske sin 10-batter lineup, så den er sammenhængende og stærk.

Placer din bedste kontakt hitter i leadoff stedet i din lineup. Du vil have din leadoff hitter for at finde en måde at få hendes flagermus på bolden og slå linjedrev. Hun behøver ikke at være en power hitter. Hun skulle have et glimrende øje på pladen, så hun kan skelne bolde fra strejker og komme på base.

Indsæt din næste bedste kontakt hitter i andenpladsen i lineup. Det andet sted hitter skal være uselvisk. Hvis leadoff hitter kommer på bunden, kan du bede dit andet sted hitter for at bunde bundløberen til næste base. Din anden hitter skal gøre det med vilje.

Indsæt din bedste offensiv spiller på det tredje sted i lineup. En dygtig hitter kan køre bolden for magt, slå hårde drev, få vigtige basisser, når spillet er på linjen og bruge hendes øje til at skelne bolde fra strejker.

Placer din top power hitter i den fjerde plads i lineup. Din fjerde-sted-hitter skal være næsten lige så dygtig som din tredjeparts hitter. Når hun får sin tonehøjde, kan hun køre den over hegnet. Hun kan strejke mere end de fleste andre hitters i din lineup, men hun kommer igennem med store hits i koblingssituationer.

Indsæt en erfaren hitter i femte stedet. Dette er et nøgleproducerende sted i lineup. Hvis din lineup fungerer godt, vil din femte hitter komme op i situationer med løbere på basen. Hun vil se, hvordan forsvaret er placeret og ramte bolden i hullerne. Fremragende femte-sted hitters genoplive det tryk, der følger med at producere nøgle hits i koblingen. Brug en lignende kobling hitter i den sjette spot i lineup. Hun kan ikke være så dygtig som det femte sted hitter, men hun er den samme type hitter.

Brug en power hitter i syvende stedet. Hun kan ikke være en stor kontakt hitter, og hun kan svinge på nogle baner, der ikke rammer, men hun vil slå bolden til magt til tider.

Placer hitters, der er dygtige til at komme på base i den ottende og niende pletter. De hitters vil ikke have samme slags talent som resten af ​​hitters i din lineup. De skal dog have gode færdigheder til at komme på base. De bør begge være i stand til at bunke og ikke svinge ved dårlige pladser. Hverken hitter vil have meget magt, men den ottende plads hitter vil have lidt mere end den niende sted hitter.

Brug en speedster på 10. pladsen i din lineup. Tænk på din 10. plads hitter som en anden leadoff hitter. Du vil have hende at komme på base og køre godt, når hun får mulighed.