Hvordan man reducerer shbg niveauer hos mænd med fiskeolier

Kønshormonbindende globulin, eller SHBG, er et protein, der findes i blodet. Hos mænd er formålet med SHBG at binde sig til testosteron, hvilket gør hormonet utilgængeligt til biologiske processer. Bundet testosteron er inaktivt og vil ikke fremme muskelvækst, men bundet testosteron er nødvendig for at holde din krop fungerer korrekt. Du vil muligvis øge dit ikke-bundne testosteronniveau, fordi dette vil medvirke til at øge den hastighed, hvormed du kan vokse yderligere muskelmasse. Selv om undersøgelser er begrænsede, ser det ud til, at fiskeolie hjælper med at reducere serumniveauet af SHBG. Japanske forskere testede deres hypotese af forskellige fedtstoffer med deres virkninger på SHBG, testosteron og ikke-bunden testosteron. Deres resultater viser, at fiskeolie har en effekt på at reducere SHBG, selv om de ikke præcist angav, hvor meget det blev reduceret.

Køb et kvalitetsfiskolietilskud. Dette ville være et supplement, der indeholder mindst 500 mg EPA og DHA pr. Portion. EPA og DHA er de to vigtigste fedtstoffer, der findes i fisk af næringsmæssig interesse. Disse er nødvendige i kosten og giver forskellige funktioner, herunder hjertesundhed, antiinflammatoriske handlinger og hjernes sundhed.

Forbruge mere fede fisk, som laks, i din kost. Laks er en rig kilde til EPA og DHA. Forsøg at spise mindst to portioner fedtfisk om ugen. Dette kunne være et alternativ til at forbruge fiskeolie.

Forbruge mindst 349 til 522 mg EPA pr. Dag. Dette er den rækkevidde, som personer i det japanske studie forbruges for at opleve reduktioner i SHBG.

Forbruge mindst 591 til 866 mg DHA pr. Dag. Dette er den rækkevidde, som personer i den japanske undersøgelse forbruges for at opleve reduktioner i SHBG.

Brug din fiskeolie i to portioner hele dagen. Brug ikke al fiskeolie i et møde.