Hvordan man spilder fedt fra leveren

Begrebet leverfedtskylning blev først introduceret i 1988 af dr. Ann Louise Gittleman, der derefter skrev en bog udelukkende på fedtskylning i 2002. Den grundlæggende idé ifølge Bodybuildingforyou.com er, at din lever er den store fedtforbrænding Organ i din krop og opretholde sin sundhed er afgørende for vægttab. Den fede flush kost er opdelt i tre faser: at afgifte leveren, at tabe sig og at opretholde ændringer.

Fedtflushing for at afgifte leveren

Drikk to langvarige cocktails om dagen, en om morgenen og en om aftenen. Denne cocktail består af en spiseskefuld linfrøolie blandet med 8 oz. Af kranvand. Cran-vand fremstilles ved at blande fire dele vand med en del usødet tranebærsaft. Dette menes at rense systemet og fremme de andre dele af kosten.

Drikk 8 oz. Af varmt vand med halvdelen af ​​en citronsaft blandet i før morgenmaden. Dette er et andet værktøj, der tænkes at rense systemet og afgifte leveren og nyrerne, per Dr. Gittleman.

Drik mindst 32 ounce kranvand pr. Dag ud over morgenblandingen. Ifølge Diet.com fremstilles dette ved at blande en del usødet tranebærsaft med fire dele vand. Blandingen er et diuretikum og er beregnet til at øge vandladningen for at fremskynde systemets skylning.

Tag GLA kosttilskud to gange om dagen, i alt 360 til 400 mg. Ifølge Diet.com betyder GLA gamma-linolensyre, som findes i aften primroseolie.

Spis 8 oz. Af magert protein om dagen og spis et æg om dagen. De acceptable magre proteiner til diætplanen er fisk, magert oksekød, kalkun, kylling eller tofu. Designet er for de fleste fedtstoffer i kosten, der består af magert protein eller højproteinæg.

Spis mindst to portioner af frugt hver dag og spis mindst et par portioner af grøntsager dagligt. Diet.com anbefaler at bruge frugterne som snack mellem måltiderne, som også kan bremse cravings for andre raffinerede slik.

Tag en spiseskefuld linfrøolie to gange om dagen. Ifølge Diet.com bruges dette til at behandle betændelse i luftveje, tarm og urinveje.