Hvordan man tager safran og vitaminer

At tage safran og vitaminer er en nem og sikker måde at støtte en sund krop på. Saffron er en af ​​de dyreste urter til rådighed, op til $ 50 pr. Ounce, og kommer fra krokus sativus-blomsten. Safran høstes for hånd, og lidt går langt. Saffron bruges til at lindre mavesmerter og nyresten og kan bruges til at forbedre blodcirkulationen. Andre vitaminer og mineraler kan suppleres i kosten via kapsler og tabletter eller gennem mad til støtte for indsatsen på vitalitet og lang levetid.

Sæt forsigtigt tråde af safran i et medium til varmt, tungt stegepande lavet af støbejern, og lad det ikke brænde. Crush saffron tråde med dine fingre eller brug en lille mørtel og støv for at skabe et pulver. Tilsæt saffronen til en væske og blød i 5 til 20 minutter, indtil den er helt opløst. Tilsæt denne “te” blanding til en opskrift efter behov.

Soak safran i tre minutter, og smelter derefter slidbanerne direkte ind i en madret eller suppeopskrift for en hurtig og hurtigere løsning til at tage safran.

Spis så farverig en kost som muligt ved hjælp af sæsonmæssige, friske råvarer, der opdrættes lokalt for at opnå det højeste næringsindhold af vitaminer og mineraler. Mad er det optimale medium til at tage vitaminer, da det giver en bio-tilgængelig sammensætning (nem at absorbere og assimilere i kroppen) til vitaminer og mineraler, og kan let fordøjes for at understøtte enhver funktion af kroppen.

Tilføj et multivitamin til din daglige rutine. Find en højkvalitets “fuldfoder” -baseret formel, der er afledt af egentlige fødevarer. Undgå syntetiserede, enkeltforbindelser som vitamin C eller vitamin A-piller, da kroppen har svært ved at assimilere enkeltdoser af individuelle forbindelser. Ingen fødevarer er skabt med en sammensætning, men i stedet med mange forskellige forbindelser, som understøtter de mange systemer i kroppen.