Spiser popcorn daglig dårligt for dig?

Popcorn er en lavt kalorieindhold, sund mad, der er høj i fiber. Popcorn er faktisk en god snack valg når spist plain uden den traditionelle smør flavoring. Det er en sund snack, der kan spises dagligt, når de er lavet med fedtfattige ingredienser. Ifølge USDA app retningslinjer, tæller 3 kopper poppet popcorn som en servering fra korngruppen.

Air-popped er den sundeste måde at spise popcorn på. Denne snack indeholder kun 93 kalorier pr. 3-kops servering. Når du koger popcorn ved hjælp af olie, stiger det til 165 kalorier pr. 3-kops servering. Almindelig popcorn er naturligt lav i fedt og indeholder kun et gram fedt og 3 gram protein pr. Portion. Popcorn er en fuldkornet kulhydrat med små mængder vitaminer og mineraler, herunder magnesium, folat, thiamin, niacin, riboflavin, vitamin B-6 og vitamin A.

En servering af popcorn – 3 kopper dukkede – har 3,6 gram fiber. Fiber giver grovfoder, der hjælper med at bevæge tingene langs i fordøjelseskanalen, hvilket reducerer forstoppelse. Fiber hjælper også med at sænke både kolesterol og blodsukker. Da fiber hjælper dig med at føle dig fyldigere, er popcorn et smart snack valg, når du prøver at tabe sig.

Der er sunde måder at tilføje smagsstoffer til popcorn. Drizzle popcorn med olivenolie og kaste, og tilsæt derefter krydderier såsom hvidløg eller løgpulver, parmesanost eller en smule salt. Pulveriseret ranch eller italiensk salatdressing fungerer også som en drys, men gå let, fordi de er høje i natrium. Tilsæt protein ved at drysses en lille smule fint revet cheddar eller mozzarella ost ovenpå. Popcorn er et let supplement til trail mix med nødder, tørret frugt og lavt sukker fuldkornsprodukter.

Spis popcorn i moderation, selvom det er en sund snack. Ethvert forbrug i overskud kan skabe sundhedsmæssige bekymringer. Hvis du ønsker at nyde smør på din popcorn fra tid til anden, skal du bruge det sparsomt for at holde kalorier og fedt fra at lægge op hurtigt.

Næringsstoffer i popcorn

En High Fiber Snack

Sunde toppings

Nyd popcorn i moderation