Hvordan man langsomt koge i ovnen

Langsom madlavning i en ovn i modsætning til en langsom komfur involverer stegning ved en lavere temperatur i længere tid. Det giver fordelen ved at smøre leanere og hårdere kødstykker ved at minimere vandtabet, der kommer fra madlavning ved højere temperaturer. Brug en hollandsk ovn eller en stegepande. Nøglen er at give kødet mulighed for at lave mad gradvist. Langsom madlavning er mere passende for oksekød, svinekød og lam, end det er for udbenet fjerkræ, men lår og benstykker virker godt med denne metode.

Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit. Mens det opvarmes, skal du forberede kødet eller fjerkræet. Coat det med enhver krydderier gnide du foretrækker, så varme olie i en stegepande på ovnen toppen. Brun kød eller kylling stykker på alle sider og overfør dem til en stegepande eller hollandsk ovn. Hvis du laver oksekød, lam eller svin, skal du sætte et kødtermometer i den tykkeste del af stegningen.

Plade stekepanden eller hollandsk ovn i ovnen. Anslå tilberedningstiden på cirka to gange den tid, hvor kød eller fjerkræ ville lave mad ved 350 til 375 grader Fahrenheit. Hvis du laver kød, afhænger af skærestørrelsen, kan det være så lang som seks til otte timer.

Kontroller stekens indre temperatur, da den nærmer sig færdiggørelsestidspunktet. Oksekød, lam eller svin skal registrere mellem 125 og 130 grader Fahrenheit for sjældne, mellem 130 og 140 grader for medium sjældne og omkring 140 til 145 grader for medium. Kog fjerkræ til en indre temperatur på omkring 165 grader Fahrenheit. Afhængigt af, hvordan du vil lave stegningen, skal du øge ovnens temperatur til 500 grader omkring 15 minutter, inden den når sin endelige temperatur. Steg det ved den højere temperatur i yderligere 10 minutter for en brunet og crunchier skorpe.

Fjern steg eller fjerkræ fra ovnen. Hvis du har kogt en stege, lad den hvile i 15 til 30 minutter, før du skiver og serverer den.