Hvordan man laver pebermyntebadsalte

Beroligende badesalter duftende med aromatisk pebermynteolie tilbyder lindring fra dagens stress, hjælper med at lette muskel- og ledsmerter, og lad din hud føle sig frisk. En hjemmelavet batch pebermyntsbade salte giver en hurtig og tankevækkende gave til enhver tid på året – eller endda en dejlig godbid for dig selv.

Mål 1 kop Epsom salt og 1/4 kop havsalt og sæt hver i separate blandeskåle.

Tilsæt to eller tre dråber pebermynteolie til hver skål salte. Bland dem begge godt.

Brug ca. 3 dråber rød madfarve til at gøre en skål saltede farver. Bland grundigt, indtil den røde farve fordeles jævnt i hele saltet.

Anbring en tragt i glasburken eller flasken og hæld i ca. 1/4 kop hvide salte. Hvis du har en større beholder, kan du ønske at tilføje flere for at få et lag af den ønskede tykkelse.

Vip krukken for at give bundlaget en lille vinkel. Tilsæt en 1/4 kop røde salte jævnt lagdelt oven på den hvide. Pas på, så du ikke blander farverne.

Fortsæt lægge salte på denne måde, indtil krukken er fyldt. Tryk let på krukken på en tæller forsigtigt, så indholdet vil afregne. Derefter tilsættes nok salte, så krukken er fyldt helt til toppen. Ved at være sikker på, at krukken er helt fuld, forhindrer du saltets bevægelse, hvilket kan medføre, at lagene blandes sammen før brug. Fastgør låget stramt.