Hvordan man passer til fodbold

Fodbold er en sport, der indebærer en masse udholdenhed, på grund af mængden af ​​løb, der opstår. Du skal være i stand til at holde op med dit løbende tempo eller være i støvet ved din konkurrence. Også i fodbold, balance, fleksibilitet og single-leg styrke gør en forskel. Disse områder overses ofte, og hvis du tilføjer dem til din træning, kan du blive en mere komplet fodboldspiller.

Cardio træning

Hver fodboldspiller vil gøre kardiovaskulær træning til fodbold, men for at blive et af de bedste, skal du fremme din kardiovaskulær træning for at give dig kanten. Gør dette ved at tilføje vekslende hastigheder. Fodbold er ikke et spil med kun en hastighed. Der er øjeblikke hvor du kører med fuld fart, samt øjeblikke når du jogger. Du skal træne dine ben for alt, hvad de står over for under et spil. Når du kører, træne med en bold for at efterligne spilssituationer. For at træne efter ombytningshastigheden, følg linjerne på feltet. Skift hastighed på hver ny linje, du møder, skiftevis fra et hurtigt løb til en jogge til et lavt tempo. Dette vil træne din krop til fodboldens forskellige trin.

Balance træning

Balancen er vigtig, når du løfter dit ben for at sparke eller hoppe i luften, hvor du vil være på et ben. Evnen til at kontrollere din krop og din kerne vil hæve dit spil. Du kan træne din krop for at blive mere afbalanceret ved at føje bevægelser til dit træningsprogram som single-leg dødløft. Dette er en bevægelse, hvor du holder vægt i dine hænder, med dine palmer overfor dine hofter, mens du hænger på dine hofter og holder ryggen lige. Vægterne i fronten vil modvægt mod dit ene ben for at skabe balance træning i din kerne. Tilføj i tre sæt med 10 reps to gange om ugen til din ben træning.

Fleksibilitetsuddannelse

At være fleksibel i fodbold er meget vigtigt. Uden fleksibilitet kan du ikke være i stand til at flytte dit ben for at fange visse passeringer eller slå fuldys. Uden fleksibilitet bliver du mere udsat for skade. Før et spil, udfør dynamiske strækninger som bensvinger, rumpespark og høje knæ. Efter spillet skal du udføre statiske strækninger som 90/90 strækningen. Lig på ryggen med et ben forlænget lige ud. Med det andet ben bøjes du i hofte og knæ til 90 graders vinkel. Forlæng dit ben lige ind i luften og drej til den modsatte side af din krop. Udfør tre reps på hver side i 30 til 60 sekunder.

Single-Leg Strength

Dette område er normalt overset af de fleste atleter. Det meste af tiden i fodbold, når du hopper, løber du og sparker bolden. Du vil normalt kun have et ben på jorden. Derfor er du nødt til at træne til single-leg styrken. Det vil gøre det muligt for din krop at opbygge muskelhukommelse og styrke i hvert ben separat og derfor forbedre dit spil. Bevægelser som pistol squat kan meget forbedre din fodbold evne. Dette ligner en grundlæggende squat, bortset fra at du har et ben lige foran dig som du forsøger at kneppe med den anden. Dette skridt er svært, så gør to sæt med 10, hvis du er en nybegynder; tilføj i en kasse eller bænk til at kneppe, indtil du har din balance og styrke til at fuldføre bevægelsen uden hjælp.