Hvordan man taber pund med havregryn

Da havregryn er en fiberrig mad, er det en glimrende tilføjelse til ethvert vægttab måltidsplan. En 2009-anmeldelse offentliggjort i “Ernæringsanmeldelser” rapporterer, at et højt fiberindtag reducerer risikoen for fedme og kan øge vægttabet. Men at spise havregryn virker kun for vægttab, når de spises i anbefalede mængder og som en del af en kalorieret måltidsplan.

Reducer kalorier

For effektivt at tabe pund, når man spiser havregryn, anbefaler centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse at reducere dit nuværende energiindtag med 500 til 1.000 kalorier dagligt. Denne form for kaloriereduktion fører ofte til et vægttab på 1 til 2 pund pr. Uge. Ofte har voksne brug for omkring 1.200 til 1.600 kalorier dagligt for effektivt at tabe sig, bemærker National Heart, Lung and Blood Institute. Hvis du mister mere end 2 pund ugentligt, øger du din kalorieindtagelse lidt, medmindre du er under tilsyn af en læge.

Spis anbefalede portioner

Mængden af ​​fødevarer fra korngruppen, herunder havregryn, bør du spise dagligt afhænger af dit vægttabs kaloriebehov. En 1 ounce ækvivalent fra korngruppen svarer til en skive brød, 1 kop klar til at spise korn eller en halv kop kogt ris, pasta eller havregryn. Hvis du spiser 1.200 kalorier om dagen, hvilket er mere passende for kvinder end mænd, skal du målrette 4 ounces fra korngruppen hver dag – og hvis du spiser 1.400 til 1.600 kalorier om dagen, spiser 5 ounces fra kornene Gruppe dagligt, foreslår diæt retningslinjer for amerikanere 2010.

Tilsæt protein

Selv om fiberen i havregryn hjælper med at øge mætheden, øger proteinmætningen mere end de andre makronæringsstoffer, bemærker en 2008-gennemgang, der blev offentliggjort i “The American Journal of Clinical Nutrition.” Forfatterne af denne anmeldelse påpeger, at protein også hjælper din krop til at forbrænde ekstra kalorier, Hvilket er gavnligt, når du forsøger at tabe sig. For at øge proteinindholdet i din havregryn skal du tilføje proteinrige skivede mandler til havregryn, forberede den ved hjælp af mælk eller sojamelk eller spis æggehvide, fedtfattig ost, tofu eller fedtfattig yoghurt med havregryn.

Træn regelmæssigt

Fordi den er rig på komplekse kulhydrater, er havregryn et fremragende måltid før eller efter træning. Regelmæssig motion – især kardiovaskulær træning – forbrænder ekstra kalorier, hvilket hjælper med at forbedre vægttab og holder vægten væk fra lang sigt. En 2009 review offentliggjort i “The Ochsner Journal” anbefaler, at overvægtige og overvægtige personer deltager i 45 til 60 minutters motion fem til syv dage ugentligt for effektivt at skur pounds.