Hvordan man træner til svømning uden pool

Svømning er en sport, der kræver en masse udholdenhed og bruger muskler i hele kroppen. At bruge så meget tid i puljen som muligt at arbejde på forskellige slag er en nøgle til hurtigere tider. Til tider, når du ikke kan komme til poolen, eller bare vil blande din rutine, kan du også arbejde på dine svømmemuskler og udholdenhed uden for poolen. Forskellige vægt træningsbevægelser og calisthenics vil styrke og tilstand din krop til svømning, så du behøver ikke at savne et slag, når en pool ikke er tilgængelig.

Hold en vægtstang eller håndvægte med et håndtag over hånden og buk over i taljen med dine fødder omkring skulderbredden fra hinanden. Bøj dine knæ lidt og hold ryggen lige. Træk vægten op til midten af ​​brystet og klem dine rygmuskler. Sænk vægten og gentag.

Tag fat i en pull-up bar med et overhånd greb og dine hænder lidt bredere end skulderbredden. Træk din kropsvægt op til baren, og stop når baren er lige med toppen af ​​brystet. Sænk dig langsomt og gentag. Gør øvelsen også med et undergreb.

Lig på ryggen med dine arme på dine sider eller hænder bag hovedet. Ræt dine ben foran dig og hurtigt fladt spark dine fødder op og ned. Hold dine fødder væk fra jorden under hele øvelsen.

Stå i skulderbredde med en lys dumbbell i hver hånd. Løft håndvægterne ud foran dig med dine håndflader nedad og langsomt simulere en brystløbsbevægelse.

Placer dig selv i en standard pushup holdning med dine hænder om dobbelt bredden af ​​dine skuldre. Sænk din krop, indtil dine arme er 90 grader, skub op og gentag.

Stå på det ene ben, med det andet ben lidt bøjet og ud foran din krop. Squat ned så langt du kan gå, eller indtil dit lår er parallelt med gulvet. Skub tilbage til starten og gentag. Hold dine arme ud for balance efter behov, og gør begge ben.