Hvordan man udskifter cykelbremseklodser

Cykling kan være et sundt alternativ til løb, og kræver ikke et medlemskab til fitnesscentre som svømning, der undertiden kan. Det er også en pålidelig form for transport og kan spare dig penge på gas, især til ture lige rundt om hjørnet. Ridning på en cykel kan dog være farligt, når man deler vejen med biler. At sikre, at cyklens bremser er fuldt funktionelle, kan hjælpe dig med at undgå alvorlig skade fra en ulykke. At vide, hvordan du udskifter bremseklodserne, kan spare penge, du ellers ville bruge på en cykelbutik, og sikre, at du har en sikker kørsel.

Patronpuder

Afbryd bremsekablerne fra bremserne.

Bolt In Pads

Fjern trækstiften eller boltbolten og træk den gamle pude ud.

Installer den nye patronplade og sæt stiften eller redningsbolten tilbage i sin position. Patronkasserne er som standard låst i deres position, så der er ikke behov for fine justeringer.

Løsn eller fjern bolten i midten af ​​puden med den justerbare nøgle.

Indsæt den nye pude og juster puden med dækkets fælg, så den slår dækket op, når du anvender bremsen. For at få denne tilpasning rigtigt, skal du muligvis tinde med skiverne eller afstandsstykker på bolten.

Juster bremsens tå-in. For at gøre dette skal du vinkle puderne for at skabe ca. 5 mm mellemrum mellem bagsiden af ​​bremseklodserne, mens forkanten rammer dækket. Brug et lille stykke pap til at placere mellem bagsiden og dækket under justering for at sikre, at afstanden er indstillet.