Hvordan stege en rød peber på komfuret

Ristende paprika dykker deres smag, hvilket gør dem til et godt middel til at tilføje interesse for opskrifter til salater, sandwicher og pastaer uden tilsat fedt og meget få kalorier. En halv kop ristede røde peberfrugter har kun 30 kalorier og udgør en af ​​dine daglige portioner af grøntsager. I 2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler, at voksne spiser 2,5 kopper grøntsager hver dag sammenlignet med de 1,6 kopper voksne i øjeblikket gennemsnitlige.

Vask peberne grundigt.

Træk peberfrugterne på en langspidsskiver for at gøre ristning lettere, hvis du laver flere paprika på en gang, ellers kan du bare holde dem over flammen en ad gangen med tang.

Drej gasflammen på medium høj og hold paprika lige over flammen, indtil peberfrugtens hud sviner og roterer dem, så alle sider af peberen bliver brune og sorte. Farven vil ikke være ensartet, men så længe et flertal af peberhuden er mørkt, vil det blive gjort. Jo mere du sværger huden, jo lettere bliver det at skrælle senere. Blæse eventuelle gnister eller flammer på peberen for at forhindre det i at brænde.

Placer de stegte peberfrugter i en brun papirsække og fold den øverste del af posen ned for at forsegle i det meste af dampen, som peberne frigiver. Lad dem hvile i 10 minutter.

Fjern paprika fra papirposen og skræl dem ved at gnide den løse hud af med hænderne eller et papirhåndklæde. For hud, der ikke kommer let ud i dine hænder, skal du bruge en lille kniv.

Server peberfrugt eller tilføj dem til opskriften efter eget valg.

Til gaskomfurer

Til Elkomfurer Og Ovne

Vask peberne grundigt.

Træk peberfrugterne på en langspidsskive for at gøre ristning lettere, hvis du laver flere peber på en gang over den elektriske brænder. Hvis du bruger ovnen eller kun stegter en peber, skal du fjerne dette trin.

Tænd ovnen broiler eller el-brænderen til høj varme.

Placer peberne i ovnen så tæt på varmeelementet som muligt uden at røre det. Hvis du bruger stovetop, skal du holde peberne så tæt som muligt på varmeelementet uden at røre det og uden at risikere at brænde dig selv.

Hold øje med peberne og drej dem, så snart en side begynder at blive mørkere. Fortsæt med at dreje, indtil alle sider af paprika er mørke. Hver side tager mellem et og fem minutter at stege afhængigt af temperatur og nærhed til varmeelementet.

Placer de stegte peberfrugter i en brun papirsække og fold den øverste del af posen ned for at forsegle i det meste af dampen, som peberne frigiver. Lad dem hvile i 10 minutter.

Fjern paprika fra papirposen og skræl dem ved at gnide den løse hud af med hænderne eller et papirhåndklæde. For hud, der ikke kommer let ud i dine hænder, skal du bruge en lille kniv.

Server peberfrugt eller tilføj dem til opskriften efter eget valg.