Er det muligt at stramme blød hud under hagen?

Sugende hud overalt på kroppen kan være ganske alarmerende syn for mange, men slyngning under hagen er en af ​​de værste seværdigheder, som enhver kvinde eller mand kan se, når man ser på et spejl. Sugende hud under hagen svarer til aldring og beder mange personer om at søge måder at reducere eller eliminere det helt. En af de bedste måder at stramme hakende hageskind på er at udøve. Mennesker glemmer undertiden at udøve ansigts- og nakke muskler, men det kan medføre overraskende resultater uden at ty til plastik eller kosmetisk kirurgi.

Stå foran et spejl, skuldre nede og hovedet holdt lige. Løft din hage mod loftet, så du kan mærke strækningen foran i nakken. Nu kysser loftet, efterfølger dine læber opad og derefter slapper af. Holde hagen vippes opad, kyss loftet ca. 20 gange og returner derefter hovedet til startposition. Du kan gøre denne øvelse flere gange om dagen.

Stå med hoved og skuldre vendt fremad og vend derefter din hage til du ser mod venstre. Du skal føle en lille muskel trække langs højre side af nakken og langs fronten, under kæben og munden. Foregive du er tyggegummi, eller læg noget gummi i munden og tygge. Udfør tygningen rundt 20 gange, så hagen drejes så langt til venstre som muligt. Vend fremad igen og gentag derefter øvelsen til højre side. Du kan gøre denne øvelse flere gange om dagen.

Stå med ansigt og skuldre fremad og løft din hage mod loftet. Skru den ene hånd i en knytnæve og læg den direkte under hagen. Mens du tilbyder isometrisk modstand, tryk mod hagen med din knytnæve, mens du samtidig sænker hagen mod brystet. Du vil føle musklerne under kæben og over hele halsens forside, der strækker sig med denne øvelse. Gentag bevægelsen, løft opad, der stadig tilbyder isometrisk modstand. Du kan gentage øvelsen med den anden knytnæve, hvis du ønsker det, eller vedligeholde positionen med den oprindelige knytnæve. Gør denne øvelse to til fire gange hver dag for optimale fordele.