Hvordan man får din kæreste tilbage efter at du snydt

Genopbygning af tillid efter at du har snydt kan tage lang tid – giv det dit bedste skud ved at følge de trin, der er nødvendige for at genopbygge tillid, samtidig med at man erkender, at det endelige valg til at tage dig tilbage er din kæreste. Det sætter det største ansvar for at genopbygge forholdet på dine skuldre.

Lav en ren pause fra den person, du snydt med, rådgiver licenseret professionel rådgiver og forholdstræner Kim Leatherdale i “Afstemning efter affære – Tre fejl, der gør snyderen” på hendes hjemmeside. Fortæl ham, at det er overstået, og du kan ikke se ham igen. Hvis du har klasser eller arbejder sammen, overvej at lave ændringer, der ikke giver dig mulighed for at mødes igen. Hvis du ikke kan adskille al kontakt, skal du holde det så godt som muligt og lade din kæreste vide, hvornår du skal være sammen.

Tag ansvaret for din del i forraadet uden at lægge skylden på din kæreste, uanset hvor meget du mener, at hans handlinger bidrog til dit svig. Indse at han har brug for at helbrede og at helbredelse vil tage tid såvel som engagement fra din side. Spørg, hvad det vil tage for at genopbygge tillid. Han vil måske kræve, at du giver ham besked, når du kommer til at være forsinket, eller hvis du skal rejse ud af byen med en mandlig kollega. Godkendelse til det, der kræves for at genopbygge tillid, hvis du vil vinde ham tilbage.

Demonstrer din rehabilitering ved konsekvent at være ærlig med din kæreste, foreslår co-grundlægger af hjertelig lederskab Mark Goulston, MD, i en artikel om “Psychology Today” med titlen “En kraftforkærlighed til Tiger – Sådan genopbygges tillid efter forræderi.” Fortsæt med at undskylde, hvornår Din forræderi kommer op. Undgå enhver situation, som din kæreste kunne fortolke som et andet snydt forhold. Konsekvent lad ham vide, at du er forpligtet til dit forhold til ham, foreslår Senica Evans, kvindeforbindelsestræner og certificeret adfærdsmæssig analytiker i “Din Tango” -artikel “5 tips til at forene efter fusk.”

Opretholde en klar kommunikation med din kæreste om dit forhold til ham. Han skal se, at dit forhold er en prioritet for dig, og at du ikke har lyst til at have et lignende forhold til nogen anden. Bed ham om klare direktiver om hvilke adfærd der udgjorde at snyde fra sit perspektiv. Det kan omfatte at have en sodavand med en anden fyr, der viser fysisk kærlighed eller har hyppige tekst- eller telefonudvekslinger med en person, han mener, at du er tiltrukket af. Når du er enig i, hvad han anser for at snyde, undgå disse adfærd.