Hvordan man tager udholdenhed rx

Stamina Rx er et over-the-counter, sex-enhancing supplement. Det er målrettet til at hjælpe erektil dysfunktion (ED), varighed af erektion, lav libido og generel tilfredshed. Stamina Rx for mænd hævder det øger blodgennemstrømningen til penis, hvilket gør det fastere, større og i stand til at opretholde en erektion længere. Kvindernes formel prale af, at det øger blodgennemstrømningen til genitalier og øger ophidselse, følsomhed og fornøjelse. Stamina Rx kan købes online, i de fleste sundhedsfødevarebutikker og hos mange apoteker. Stamina Rx har været kontroversielt på grund af en problemfyldt historie, herunder to tilbagekaldelser fra Food and Drug Association (FDA). Disse minder om ingredienser, der havde potentiale for alvorlige bivirkninger. I februar 2010 blev der introduceret en ny formel: Stamina RX Hardcore, som indeholder yohimbe ekstrakt, en krydderurter, der kræver forsigtighed ved forbrug.

Kontakt din læge, inden du tager et Stamina Rx produkt. Dette er vigtigt, hvis du tager receptpligtig medicin til højt blodtryk, diabetes, hjertesygdomme, anfaldssygdom, slagtilfælde eller humørsygdom. Erektil dysfunktion er et hyppigt problem for mænd med disse forhold, og de bagvedliggende årsager bør udelukkes. Stamina Rx Hardcore indeholder yohimbe ekstrakt, som kan forårsage hurtig hjertefrekvens, angst, svedtendens, svimmelhed, hovedpine, synsforstyrrelser, skylning og fald i blodtryk.

Uddanne dig selv. Der er mange påstande på internettet, der præsenterer succes og sikkerhed for Stamina Rx. Dr. Ray Sahelian, forfatter af “Natural Sex Boosters”, har udgivet gode oplysninger om yohimbe bark ekstrakt på sin egen hjemmeside, herunder effektiviteten af ​​denne sexforbedrende urt. Han diskuterer også bivirkninger, sikkerhed, risici og fare for misbrug til yohimbe.

Brug Stamina Rx kun som anvist. Tag en til to tabletter med vand, cirka en time før seksuel aktivitet, og ikke overskride fire tabletter i en 24-timers periode.

Tag denne medicin med mad, da det kan forårsage kvalme og mavesmerter / smerter. Du må ikke drikke alkohol, mens du tager dette urtetilskud. Undgå at ryge tobak flere timer før og efter at tage Stamina Rx; nikotin forårsager en målbar stigning i hjertefrekvensen, ligesom ingrediensen yohimbe.

Forvent opvarmning sensationer, som nogle brugere har beskrevet som behagelige, i nogen del af kroppen, fra hoved til tå. Overdreven svedtendens er også blevet rapporteret, især i armhulerne. Har nogle ekstra underarm deodorant / antiperspirant hvis det ønskes.