Er juicing grøntsager til babyer okay?

At give din baby en sund kost fra starten er en måde at bidrage til, at de får det, de har brug for til at vokse og udvikle sig til deres fulde potentiale. Mens juicing grøntsager er en trendy måde for forældre at øge næringsindtaget for deres babyer, er det ikke nødvendigvis den sundeste måde at gå til spædbørn. Kontakt din børnelæge for at diskutere brugen af ​​frisk grøntsagssaft i din barns kost.

Intet behov for juice

American Academy of Pediatrics siger, at babyer ikke har brug for saft og ikke bør gives nogen saft, hvis de er under 6 måneder gamle. Hvis du tilbyder din babysaft efter 6 måneders alder, skal du lægge den i en kop, ikke i en flaske, og du bør begrænse mængden til 4 ounce om dagen. Det er dog vigtigt at bemærke, at akademiet kun nævner frugtsaft, og fra juni 2015 har det ikke udgivet retningslinjer, der er specifikke for grøntsagsjuice.

Ikke så næringsrig

Årsagen til, at American Academy of Pediatrics siger nej til saft er, fordi det giver en lille ernæringsværdi, især i forhold til hele den mad, som juice er fremstillet af. Mens frisk grøntsagssaft kan være en rigere kilde til vitaminer og mineraler end flaskefrugtjuice, er den stadig ikke så næringsrig som hele grøntsagen, fordi den mangler fiber, meget af proteinet og essentielle fedtstoffer. Plus, hvis du får for meget juice, har din baby måske ikke meget appetit på andre fødevarer.

Risiko for fødevarebåren sygdom

Mens du kan overveje frisk juice til at være mere nærende end nogen saft, du får fra en flaske, er det ikke noget sikrere. Juice du køber i butikken er pasteuriseret for at dræbe eventuelle bakterier, der kan gøre dig syg. Frisk grøntsagssaft, du gør dig selv, kunne potentielt havne bakterier, der kan gøre din baby meget syg og kan endda være dødelig. Spædbørn er meget mere modtagelige for fødevarebårne sygdomme end voksne er på grund af deres umodne immunsystem, hvilket gør dem mere sårbare overfor bakterier Det kan være i et frisk glas juice.

Kogte Veggies I stedet

For din babys sundhed og sikkerhed kan du være bedre at fodre babyfood grøntsager end juice. Veggies er en kilde til fiber, protein, vitaminer A og C, folat og kalium til babyer. Hvis du forbereder dine egne grøntsager, skal du vaske dem grundigt, koge til ømme og puré eller hugge alt efter din babys foderstadie. At tilbyde babyer, kan kogte grøntsager også bidrage til at skabe sunde spisevaner, der varer resten af ​​deres liv.