Er slank-hurtig sikker for børn?

Slim-Fast vægttab produkter er en populær måde at tabe sig, men børn, der bruger dem, kan sætte sig i fare. Mens lejlighedsvis brug af shakes og stænger skabt af Slim-Fast måske ikke er et problem, kan udvidet eller hyppigt forbrug føre til helbredsmæssige problemer eller lære unges usunde spisesteder. Børn, der ønsker at tabe sig, skal tale med en læge om den rette vej til kost og forsøge at spise nærende måltider i stedet for at stole på genveje, der kan være ineffektive for unge diætere.

Slim-Fast giver skød til måltidskifte, måltider og snackbarer designet til at hjælpe folk med at tabe sig. Personer, der bruger Slim-Fast, erstatter normalt de fleste af deres måltider med disse produkter og derved reducerer deres samlede kalorieindtag. De fødevarer, der leveres af Slim-Fast, er lavt i kalorier, men indeholder masser af næringsstoffer, så du ikke har et næringsstofmangel, når du er på planen.

Slim-Fast er designet til voksne dieters, og der er ingen specifik vægttabsplan for børn, der bruger dette system. Sikkerheden ved langvarig brug af mumsubstanser og rystelser, såsom Slim-Fast, af børn er stadig ukendt, men vægttab hos børn kræver typisk en afbalanceret kost, der er specielt designet til den pågældende aldersgruppe. Ikke kun kan Slim-Fast være en potentielt usikker måde for børn at tabe sig, det kan også være ineffektivt. En undersøgelse, der blev rapporteret i december 2010-udgaven af ​​”Fedme”, viste, at brug af Slim-Fast-produkter resulterede i noget korttids vægttab hos unge, men undlod at give langsigtet vægttab.

Mens børnene formentlig ikke bør bruge Slim-Fast som en metode til slankekure, foretrækker i stedet at følge en lægeorienteret spise- og træningsplan, vil det lejlighedsvise forbrug af Slim-Fast-produkter som snack være sikkert. Slank-hurtig rystelser, måltider og snackbarer er lavere i kalorier og højere i næringsstoffer end junkfood såsom slikstænger, kager og chips, og de kan tjene som en sund behandling, når de bruges i stedet for disse usunde fødevarer.

En stor bekymring med hyppigt forbrug af Slim-Fast-produkter fra børn, rapporter KidsHealth, er at det lærer en usund spisemåde ved at foreslå, at børn i stedet for at spise sunde måltider, kan børn få deres næringsstoffer fra færdigpakkede shakes og barer. Børn, der bruger mange af disse produkter, kan faktisk opleve næringsstofmangler, da produkterne indeholder passende mængder til voksne og muligvis ikke har nok af visse næringsstoffer, såsom calcium, som børn kræver mere af.

Slim-Fast

Kids og Slim-Fast Dieting

Slim-Fast som Snack

Bekymringer