Hvordan man effektivt fjern ar fra benene

Scars på benene kan være vanskelige at skjule, især i sommermånederne. Du kan føle dig selvbevidst om at bære shorts eller badetøj, hvis ar opstår på benene. For mindre ar, kan du bruge hjemmemekanismer til at slippe af med dem eller i det mindste reducere deres udseende. Men alvorlig keloid og hypertropisk ardannelse skal fjernes gennem medicinsk intervention.

Prøv et over-the-counter ar fjernelse produkt. Der findes cremer, der kan hjælpe med at slippe af med ardannelse, du måtte have på benene. Et populært mærke er Mederma. Påfør en lille mængde af den aktuelle salve til arret. Efter flere ugers brug bør du mærke til en reduktion i arets udseende.

Brug en lotion med vitamin E. E-vitamin er en almindelig ingrediens i ar fjernelse produkter. Påfør en lotion til benets ar hver dag. Som et eksempel kan du prøve Palmer’s Cocoa Butter med Vitamin E. Lotion hjælper med at fugte huden for at reducere forekomsten af ​​ar.

Lav en aftale med en hudlæge eller plastikkirurg for at diskutere muligheder for at fjerne ar på benene, hvis hjemmebehandling er ineffektiv. Under din første konsultation undersøger lægen arret og diskuterer risici og fordele ved hver behandlingsmulighed.

Undergå medicinsk behandling for at fjerne ben ar. Steroidinjektioner kan først anbefales til at udglatte udseende af arret. Fyldstofindsprøjtninger anvendes på sunkne ar. Kirurgisk excision, dermabrasion og laser resurfacing er teknikker, der også kan fjerne ar på benene. Under kirurgisk excision skæres arret på benet fra benet. Dermabrasion genoplader benets hud for at mindske størrelsen på arret. Laser resurfacing bruger koncentreret lys energi til at fjerne lag af huden, der huser arret.