Hvordan man holder baby pools ren

Pools mindre end 3 fod dyb bære “barnedisk pool” eller “baby pool” etiket. Den anden definerende karakteristik af disse puljer er deres mangel på filtreringssystemer. Pool Solutions påpeger, at små puljer kan bære en øget risiko for patogen transmission fordi de små mængder vand varme hurtigt og ikke typisk indeholder pool sanitære kemikalier. For at bekæmpe infektion og sygdomsrisiko forbundet med høje niveauer af bakterier i vandet, skal forældrene enten tømme og rengøre puljen efter hver brug, eller tilsæt steriliseringsmidler til vandet.

Tomme puljer, der kun indeholder et par tommer vand efter hver brug. Den lille mængde vand i disse puljer giver mulighed for høj varme fra solen og fremmer alger vækst såvel som bakteriel vækst. Hæld dem ud og lad dem lufttørre. Vask bunden og siderne med en skrubbe børste og enkel blegemiddelopløsning ugentligt. Skyl godt inden påfyldning.

Steriliser babybassiner, der indeholder for meget vand til effektivt at tømme og påfylde hver dag. Tilføj en dosis lille pool sanitizer, der korrelerer med mængden af ​​vand i din pool.

Brug en skimmer til at fjerne bugs, græs og andet snavs en eller to gange dagligt.

Lad din pool blive afdækket, fordi dækker din pool kan forhindre pool kemikalier fra korrekt udluftning, ifølge Allied Pools. Omslag dækker også fældevarme, hvilket fremmer alger og bakterier. Vent fire timer efter tilsætning af kemikalier, hvis du skal dække din pool.

Tilsæt 1/4 til 1 kop almindelig husholdningsblegemiddel lavet fra 5,25 procent natriumhypochlorit til din babypool, hvis du ikke har adgang for poolkemikalier. Lad blegemiddelet arbejde natten over for at dræbe bakterier og alger. Undgå blegemiddel med additiver, farvestoffer eller i forskellige koncentrationer end 5,25 procent, rådgiver Pool Solutions.