Hvordan man låser din ankel i fodbold

Fodbold spillet korrekt konverterer dit sparkende ben til et instrument som er beslægtet med en golfklub eller baseballbat. Mens din hofte og knæ bøjes og strækker sig under et spark eller skud, der giver strøm og momentum, skal ankelen låses fast på plads. Du kan nemt beherske denne taktik – afgørende for de bedste spillere – og anvende den på andre situationer end sparking også.

Stå på et ben. Løft dit lår lidt, så du kan pege din tå ned så langt som muligt, og så er din fod næsten i lige linje med underbenet. Du skal i det væsentlige indgå dine kalvemuskler for at opnå denne position af foden. Swing dit ben og bøj og udvid dit knæ for at få en følelse af, hvordan du bevæger dit ben, mens du holder foden immobile.

Placer en fodbold på en sparkende tee lavet af en papirkop med den nederste halvdel afskåret. Øv den kedelige kørsel, den bedste test af din låste ankel. Kør op tre trin til bolden i en 45 grader vinkel og spar fodbolden gennem sit center for afstand. Stiv bevidst din ankel før du kontakter. Tillad din tå at børste græsset ved hjælp af den ekstra højde af sparketæren for at give dig selvtillid, at du kan holde din ankelfirma. Vær opmærksom på, om bolden kører mindst 20 meter, og hvis kontakten giver en imponerende dunkende lyd.

Hold ud af din låste ankel til inspektion af træneren, hvis dit spark mangler strøm. Træneren skal ikke kunne flytte din ankel. Grav tæerne i tøndens sål for yderligere at øge stabiliteten af ​​dette led, hvis det er nødvendigt, dit mål er at fjerne enhver wobble.

Øv en løbende øvelse til arbejde med at låse dine ankler. Placer et par kegler 2 meter fra hinanden og 10 meter fra et mål som et bord på sin side. Kør op til keglerne, slip en fodbold foran din fod og spar den for at ramme målet. Hvis bolden sejler højt, arbejde hårdere for at låse din ankel så kører bolden mere vandret.

Lås din ankel, når du praktiserer fældefangst med dine snørebånd og ydersiden af ​​din fod, rådgiver fodboldens store Mia Hamm i bogen “Gå til målet”. Hun bemærker, at hun ser for mange tæer flopper rundt, når hun arbejder med unge spillere, der har brug for At beherske låsning af ankelen for at lykkes i fangst. Lås din ankel også, når du tackler eller stripper bolden fra en rival ved hjælp af siden af ​​din fod.