Hvordan man styrker fingrene til volleyball

At spille en sport som volleyball, som kræver omfattende brug af dine fingre, kan føre til fingerforstuvninger og stammer. Disse tilsyneladende små skader kan bænke dig i en hel sæson, så det er vigtigt, at du har stærke fingre, der kan bære bunden af ​​bolden, mens du volley og sætter. Tilføjelse af fingerstyrke øvelser til din nuværende træning rutine kan gøre en stor forskel i at forebygge skader og øge den kraft, du sætter bag bolden.

Øv din indstilling ved hjælp af volleyball øvelser, der fokuserer specifikt på indstilling og volleying bolden med dine fingre. Sæt op foran en flad væg og start volleying i luften. Gange for at se hvor mange gange i træk du sætter bolden lige op. Prøv derefter den samme øvelse, men vink dine hæder mod væggen, så du kan øve dig under bolden i forskellige vinkler.

Stå en fod eller to væk fra væggen og tryk dine fingre mod væggen. Sænk forsigtigt din krop til væggen uden at flytte dine fødder, som om du laver en vertikal pushup. Hold stillingen i tre sekunder, og hæv dig selv op igen, hold fingrene som den eneste del af din krop, der kommer i kontakt med væggen. Gentag 12 til 15 gange.

Styr dine fingre, når du har et øjeblik i klassen eller mens du ser fjernsyn. En efter en, tryk hver enkelt af dine fingre i tommelfingeren så hårdt som muligt, modstå med din tommelfinger. Gentag flere gange for hver finger.

Tape din peger og mellemfingre sammen før et spil. Dette bruges ofte som en måde at styrke fingrene på, efter at du har lidt en fingerforstærkning, fordi komplimenter fingrene sammen giver styrken af ​​begge, når du volley. Rull atletisk tape rundt om fingrene tæt, men uden at tape så tæt, at du mister omsætning. Fjern båndet, når spillet er overstået.

Planlæg en aftale med din læge, hvis dine fingre føler sig anstrengt. Du har muligvis opretholdt en mild forstuvning og skal hvile fingrene, hvis din læge diagnosticerer smerten som sådan. Finer sprains kan behandles med RICE formel: hvile, is, kompression og højde. Du kan spille volleyball igen, når din læge giver dig OK.