Ideel pedalhastighed for cykler

Cykling over korte afstande er enkel og afslappende, men når du begynder at sætte mange miles under dine hjul eller klatre i stejle bakker, kan det være en hård træning. Vedligeholdelse af en ideel pedalhastighed hjælper med at modvirke rigorerne af en lang tur på din krop. Cyklister henviser til deres pedalhastighed som kadence. Den ideelle kadence forbliver den samme for de fleste ryttere på trods af kørestil eller terræn.

Mål kadence ved at tælle antallet af omdrejninger pr. Minut, som dine pedaler gør. Den ideelle kadence at opretholde under din tur er mellem 70 og 100 omdr./min. Dette er et behageligt ridningshastighed, der holder dig i bevægelse uden at for meget udmattende dine ben, ifølge den tidligere Massachusetts Harris Cyclery teknisk konsulent Sheldon Brown. Vedligeholdelse af samme kadence i hele din tur hjælper dig med at udvikle rytme på lange vandreture.

Du opretholder en ideel pedalhastighed på din cykel ved at skifte gearene på det rigtige tidspunkt. På en flad, hård overflade som en bygade vil du sandsynligvis ikke skifte ofte. Men når du klatrer en bakke, øges modstanden på dine pedaler, og din kadence vil sænke. Skift i et lavere gear gør det lettere at dreje dine pedaler. Når du går ned ad bakke, skift cyklen til et lavere gear for at øge modstanden og undgå en for hurtig kadence.

Hvis du finder dig selv trættende, når du er ved din ideelle pedalhastighed, skal du forbedre muskeludholden i dine ben. Skift din cykel til et højere gear end du har brug for til klatring, gør pedalerne sværere at skubbe, men vil forbedre din muskulære udholdenhed. Denne type cykling forårsager mælkesyre at opbygge og vil ikke være bæredygtig over en lang periode. Men regelmæssig træning med øget modstand hjælper dine benmuskler til at tilpasse sig lange rides ved din ideelle pedalhastighed. Velgørenhedscyklusorganisation Plejeudvekslingen anbefaler også at blande dine muskelbygningsture med korte perioder, hvor du skifter ind i et lavt gear og Pedal så hurtigt som muligt. Dette bygger hurtige muskelfibre i dine ben.

Den ideelle pedalhastighed varierer fra person til person. Find din gennem eksperimentering med forskellige gear i forskellige ridesituationer. For at øge din gennemsnitlige pedalhastighed og blive en mere effektiv cyklist, skal du enten forbedre din benstyrke, cykelteknik eller muskeludhold. Care Exchange rådgiver opbygningsbenstyrke gennem vægt træning eller ridning op bakker gentagne gange med et højt gear. Forbedre din pedal effektivitet ved at bruge cykel sko med tå clips til at holde dine fødder i perfekt position.

Cadence Basics

Konsistent pedalhastighed

Muskelbygning

Bygning Pedal Speed