Massage terapi og kemisk afgiftning

Kroppen er designet til at frigive kemiske toksiner og affald gennem forskellige organer og processer, der involverer kredsløbs- og lymfesystemerne. Dit miljø, kost og forhøjede stressniveauer kombineret med stillesiddende livsstil kan forhindre din krops afgiftningsproces. Massage terapi kan hjælpe med at stimulere din cirkulation og tone organer til at fremme kemisk afgiftning.

Miljøgiftstoffer

Dine lymfatiske og kredsløbssystemer, tyktarm og organer som din lever og nyrer er designet til at fjerne kemiske toksiner fra din krop. En forøgelse af forureninger i mange moderne miljøer kan overvinde din krops naturlige afvænningsproces. Stillesiddende livsstil bestående af minimale fysiske aktiviteter også langsomme kredsløbssystemer. Massage terapi hjælper med at stimulere lymfatiske og kredsløbssystemer til mere effektiv afgiftning. Når din omsætning fungerer optimalt, giver iltet blod dine indre organer mere effektivt. Dette giver dem mulighed for effektivt at deltage i afgiften.

Cirkulation fremmer afgiftning

En artikel om Gaiam Life-hjemmesiden fremhævede fordelene ved massage til afgiftning. Som artiklen forklarede, er dit hjerte afgørende for kardiovaskulær kredsløbssystemfunktion, som hjælper med at pumpe iltet blod omkring kroppen for at fodre celler og organer og eliminere affald. Lymfesystemet er afhængig af muskelkontraktion, tyngdekraft, vejrtrækning og manuel manipulation – som lymfatisk dræning, hydroterapi og massage til cirkulationsstimulering. Komprimering af kropsvæv hjælper med at klemme blod og lymf gennem kar for at lette kemisk afgiftning. De metodiske og rytmiske lange, fejende streger karakteristisk for svensk massage aktiverer overfladiske vener. Dette skubber væsker mod hjertet for at forhindre stagnation, øge cirkulationen og forbedre afgiftningen.

Abdominal massage rydder organer

Life Co-webstedet diskuterede den kinesiske massage teknik Chi Nei Tsang, eller abdominal massage. Ifølge artiklen forhindrer abdominal overbelastning funktionen af ​​nyrerne, lymfepatienter, lever og tarm – som alle er vigtige og centrale for processen med kemisk afgiftning. Massering af området omkring din navle rydder blokeringer i tyktarmen og fordøjelseskanalen for at optimere organfunktionen. Ifølge artiklen hjælper abdominal massage med at lindre stress. Når stressniveauet hæver, frigør kropskjertlerne kemikalier som kortisol, stresshormonet, der virker som ætsende for kroppens indre organer. Abdominal massage er derfor nyttig til at genoprette balancen i din psykologiske og følelsesmæssige tilstand, samtidig med at du hjælper kolon og tarmene til at frigive og eliminere kemiske toksiner.

Zoneterapi opløser uriske krystaller

Dine fødder ophobes ved hjælp af tyngdekraften. Giftig opbygning i fødderne kan udvikle sig fra fodsygdomme, men manifesterer også gennem organ og kredsløbsdysfunktion, der dannes som urinsyrekrystaller. Disse krystalaflejringer forstyrrer cirkulationen og kan endda være smertefulde. Ved hjælp af zoneterapi til palpatiske trykpunkter på tværs af meridianveje på fodsålerne kan du nedbryde giftige krystaller, så de kan passere frit gennem kredsløbssystemet til filtrering og neutralisering.

Lymfedrænning styrer lymphedem

Mayo Clinic beskrev lymfødem som en hævelse, der forekommer i appendages som følge af blokeringer i lymfesystemet. De morbid overvældende, kræftlidere og dem, der lider af infektioner, er modtagelige for denne tilstand, selv om arvelighed også spiller en rolle. Lymphedem er uhelbredeligt, men symptomer kan håndteres med massagebehandling. Ifølge en artikel på Health Guidance hjemmeside blev lymfatisk dræning udviklet i 1930’erne af Emil Vodder som en afgiftningsmetode. Denne massage teknik administreres ved forsigtigt at strække huden på det hævede lem for at bevæge stagnerende lymfevæske mod lymfeknuder til dræning og afgiftning.