Er jogging den bedste måde at tabe sig på?

Den bedste måde at tabe sig på er at kombinere regelmæssig kardiovaskulær træning, samtidig med at man følger en næringsdygtig diætplan med reduceret kalorieindhold. Kardio øvelser som jogging er en stærk komponent til en vellykket vægttab plan på grund af antallet af kalorier de giver dig mulighed for at brænde meget hurtigt. I de fleste tilfælde kan jogging være en af ​​de bedste former for motion for at indarbejde i dit regime, når du forsøger at sænke dit kropsfedt.

Når du prøver at tabe sig, er du bekymret for to ting – hvor mange kalorier du brænder og hvor mange forbruge. Hvis du er i stand til at brænde et højere antal, end du tager i, er det fedt, du har gemt på din krop, brudt ned og du taber. Et kalorieunderskud på 3.500 svarer til et pund af fedt tab. Derfor er den bedste øvelse for at hjælpe dig med at tabe sig den, der er den mest effektive til at forbrænde kalorier, hvilket giver dig et større slag for din buck.

Det viser sig, at løb er den mest effektive øvelse til hurtigt at forbrænde kalorier. Jo hurtigere du løber, jo hårdere din krop skal arbejde, og jo flere kalorier du brænder. Det påvirker også antallet af kalorier, du brænder under jogging, hvor meget du i øjeblikket vejer. Ifølge en kalorieforbrændt regnemaskine, der leveres af Health Status, vil en person, der vejer 150 pounds jogging i 45 minutter, forbrænde omkring 432 kalorier ved et 5 mph tempo, ca. 513 kalorier ved et tempo på 6 mph og ca. 587 kalorier ved en 7- Mph tempo. En 200 pund person ud for en 45 minutters jog brænder omkring 576 kalorier, hvis de bevæger sig i 5 mph tempo, ca. 684 kalorier ved 6 mph og ca. 783 kalorier, når de kører ved 7 mph. Jo højere intensiteten af ​​din træning er, jo sværere din krop fungerer og jo flere kalorier du brænder. Hvis sundheden tillader det, skal du anvende højintensitetsinterval træningsprincippet i jogging træning. I stedet for at opretholde et stabilt tempo indarbejdes korte udfald af sprintintervaller blandet i din jogging session.

Sammenlignet med andre almindelige cardio træningsprogrammer, jogging eller kørsel er øverst på listen for kalorieforbrænding. For eksempel vil 200 pund person, der arbejder i 45 minutter, brænde omkring 414 kalorier under en moderat intensitets svømmesession og ca. 477 kalorier under en træningsbelastende aerobic-klasse, en session på trappe-trinmaskinen, en moderat intensiv stationær cykel Træning, en robust træning med moderat intensitet og en lav-trænings-step-aerobic klasse. Tæt på at give den samme kalorieforbrændingsfordel som jogging er dog en træning på elliptisk træner. En 200 pund person vil brænde omkring 744 kalorier i løbet af en 45 minutters træning. Afhængigt af dit løbende tempo kan en intens session på den elliptiske maskine brænde flere kalorier.

Så længe det kombineres med en sund ernæringsplan, kan en jogging træningsrutine hjælpe dig med at reducere dit kropsfedt relativt hurtigt. At vide, at du er nødt til at lave et 3.500 kalorieunderskud for at tabe et pund af fedt, kan en 150 pund person, der brænder omkring 513 kalorier i løbet af en 45 minutters jogging træning i et tempo på 6 mph, tabe et pund fedt hver syv træning. En person, der vejer 200 pund og dermed brænder omkring 684 kalorier i løbet af en 45 minutters jog ved 6 mph, kan skære et pund næsten hver femte træning. Hvor hyppigt du er med jogging sessioner vil også naturligvis påvirke, hvor hurtigt du vil tabe.

Komponenter til vægttab

Joggingkraft

Sammenlignet med andre

Vægttabpotentiale