Hvordan man bruger fordampet mælk i stedet for frisk mælk

Da fordampet mælk er en tykkere, sødere smagsmelk, erstatter den ikke typisk frisk mælk til drikkeformål. Det kan dog spille en rolle i madlavning som erstatning for frisk mælk. I de fleste retter noterer The Very Best Baking-webstedet, at du ikke engang mærker smagsforskellen. Og for helbreds skyld kan du bruge lowfat og fedtfri indstillinger. Hvordan du bruger den fordampede mælk afhænger af det resultat, du søger. Hvis du vil have et mere cremeformet slutprodukt, skal du bruge mere fordampet mælk, hvis du vil have det til at smag som det ville, hvis du brugte frisk mælk, skal du bruge mindre fordampet mælk.

Creamier, tykkere smag end frisk mælk

Forbered ingredienserne til din opskrift i overensstemmelse med instruktionerne.

Smag det samme som frisk mælk

Mål en mængde fordampet mælk svarende til mængden af ​​frisk mælk, der kræves i opskriften.

Tilsæt den fordampede mælk til ingredienserne og tilbered det som angivet.

Forbered ingredienserne til din opskrift.

Mål halvdelen af ​​inddampet mælk som mængden af ​​frisk mælk, der kræves i opskriften. Tilsæt vand til målekoppen for at gøre den anden halvdel op, så du erstatter halv fordampet mælk og halvt vand til det fulde volumen frisk mælk.

Tilsæt den fordampede mælk og vand til de øvrige ingredienser og tilbered som anvist.