Hvordan man bruger te træ olie til at behandle svampe negle infektion

Tea tree olie er afledt af Melaleuca alternifolia træet, og er kendt for sine antiseptiske egenskaber. Ifølge MayoClinic.com er tea tree olie for nylig blevet brugt til at behandle svampeinfektioner i neglen, selvom der mangler bevis for, at denne metode virker. Drugs.com rapporterer dog, at tea tree olie blev vist at være lige så effektiv som clotrimazol, en svampemedicin, til behandling af neglesvamp. For at være effektiv skal tea tree olie anvendes korrekt. Som med andre alternative lægemidler, skal du kontakte din læge, inden du bruger te-træolie.

Forberedelse

Brug en negleklipper til at fjerne enhver død negle. Tag dig tid til at fjerne så meget død søm som muligt. Pas på at undgå at skære din hud.

Påfør Tea Tree Oil

Fil ned alle smittede søm med grove sømfiler. Fil væk så meget død negle som du kan. Pas på at undgå at ridse din hud omkring neglen. Filér hver søm med mellemstore og fine-filers efterfølgende.

Rengør dine negle eller tånegle med sæbe og vand for at fjerne neglestøv.

Åbn hætteglasset til te-træolie. Påfør et moderat beløb på en bomuldspindel.

Påfør te-træolien på bomuldspindelen til hvert tånegle, helst mens det stadig er fugtigt. Lad dine negle tørre.

Gentag anvendelsen af ​​tea tree olie til din søm to gange om dagen, morgen og aften. Gentag arkiveringsproceduren en til to gange om ugen for at debride eller fjerne noget nyt dødt neglevæv.