Hvordan man forhindrer polyesterbukser i at holde fast i din krop

Polyesterbukser kan se godt ud og være lette at passe på, men når de holder fast i din krop, kan det være irriterende og pinligt. Bukserne klamrer sig til dine ben på grund af statisk, hvilket øges, når luften er tør. Heldigvis behøver du ikke at gå hele dagen hele tiden med at holde dine polyesterbukser fra din krop. Du kan holde bukserne klæbe og strømme frit på din hud.

Vask bukserne ordentligt, før du bærer dem. Brug skyllemiddel i vasken og en tørretumbler i tørretumbleren for at holde statisk klæbning i stykker.

Gnid lotion på dine ben, før du sætter på bukserne. Dette holder tørheden væk og holder bukserne fra at holde sig til dine ben.

Fyld en sprøjteflaske med tre dele varmt vand og en del skyllemiddel. Ryst flasken, så spritz dine polyesterbukser let med opløsningen lige før du lægger dem på eller mens du har dem, for yderligere at hjælpe med at holde bukserne i klemme.

Bøj en metal eller wire coat bøjle, så den er lige. Glide hængeren mellem din hud og bukserne for at slippe af med den elektriske ladning, der får dine bukser til at klamre sig.