Hvordan man holder hvide polyester sport tøj hvid

Polyester er et åndbart og stretchagtigt stof, hvilket gør det godt til sport og atletisk slid. Hvid polyester kan gøre dit sportsudstyr skiller sig ud, på et hold eller endda på vej om natten, men det kan også begynde at gule og se snavset ud efter mange anvendelser. At holde hvide polyester sports tøj rene er let med et par ekstra trin, når du vasker dem.

Bland i en skål to dele varmt vand til en del bagepulver. Rør og tilsæt vand eller bagepulver efter behov for at lave en tynd vandig pasta.

Dip en tandbørste i skålen for at opsamle pastaen, og skub forsigtigt pastaen ind i alle farvede områder af hvidt stof. Dyp igen og påfør det også på indersiden af ​​stoffet for at komme til pletter fra begge sider. Gentag trin, indtil alle farvede områder er dækket.

Lad bagepastaen indsættes i stoffet i en time. Saml klæderne og begynd at vaske dem som angivet med dit normale rengøringsmiddel. Typisk anvendes en varm vask på polyesterstof, men tag taggen for at sikre, at du behandler dit specifikke beklædningsgenstand korrekt.

Hæld en ½ kop destilleret hvid eddike ind i vaskemaskinen, når skyllecyklusen begynder. Eddike vil yderligere hjælpe med pletfjernelse, mens friske og hvidte tøj. Til en stor belastning tilsættes endnu en halv kop eddike.

Tør klæder som angivet eller lad lufttørre for at sikre minimal krympning. Hvis nogle pletter vedvarer, gentag de forrige trin et par gange.