Hvordan man holder svedige hænder tørre til tennis

Sved kan være til skade for en atlet, især i tennis, hvor man har tør eller svedige hænder kan være forskellen mellem at slå en vinder og sende bolden til ingen land. Sved er en normal funktion af den menneskelige krop, som hjælper med at regulere kropstemperaturen. Det sympatiske nervesystem, der er ansvarligt for kamp-eller-fly-responsen, styrer din sved, når din krop er på forøget opmærksomhed, som i en konkurrencedygtig tenniskamp, ​​sveder du. Selvfølgelig kan legetøj i varme vejrforhold også gøre dig svedt overdreven.

Forbrug fødevarer, der indeholder natrium. Dette kan hjælpe dig med at bevare mere vand og kontrollere dine svedige hænder. Det er bedre at spise sunde fødevarer, der indeholder natrium end junk food, vælge kylling bouillon eller grøntsagssaft snarere end pommes frites eller kartoffelchips.

Brug wristbands og skift dem ofte i din kamp. Wristbands kan opsuge sveden på dit ansigt og i hænderne under en kamp uden at skulle gå til sidelinjen, hvilket ikke altid er muligt mellem point. Men jo mere du sveder, jo mindre absorberende bliver håndledsbåndene, så ændrer de dem ofte under overgangen.

Skift din racquet overgrip før din kamp. Overgriper kan bidrage til at holde raceten fra at glide rundt i din hånd. Dette bliver endnu vigtigere under overdrevent varme dage. Afhængigt af det særlige greb kan det miste sin friktion efter flere kampe. Sæt et nyt greb på din racquet før hver kamp for at sikre, at den er mest slibende.

Bring masser af håndklæder til kampen. Håndklæder er en af ​​de mest effektive måder, og til tider den eneste måde at styre og dryppe sveden på dine hænder, arme og ansigt under en kamp. Brug håndklæderne under omskiftninger, og læg et håndklæde bag eller til siden af ​​basislinjen for nem adgang mellem punkter.