Hvordan man kan øge kalorier til at tabe sig

Sultningstilstanden opstår, når du spiser for lidt. Når du reducerer din totale kalorieindtagelse, tæller for meget, sparer din krop faktisk alt, hvad du spiser, hvilket forårsager vægttab til at stoppe eller sænke betydeligt. For at afhjælpe dette bør du spise mere. Mens dette kan virke modstridende, forbliver spise din metabolisme og vil faktisk fremskynde den hastighed, hvormed du taber.

Brug en kalorie calculator som den, der er tilgængelig på Free Dieting hjemmeside for at estimere, hvor meget du skal spise. På træningsniveau skal du vælge Basal Metabolic Rate. Antallet du får som resultat er den mindste mængde kalorier du skal spise for at holde din krop i topkapacitet. Dit mål er at sikre, at du ikke falder under dette minimum.

Brug en fødevare database eller en online mad dagbog til at holde styr på dine kalorier og sørg for at du spiser det minimum, der kræves. De fleste databaser giver dig mulighed for at søge efter de fødevarer, du normalt spiser, så du kan holde øje med de forbrugte kalorier. Du kan holde en notesbog med din madindtagelse eller søge en online dagbog for at indtaste oplysningerne.

Forøg din kalorieindtagelse, hvis du har spist for lidt. Tilføj fødevarer, der giver kalorier, men også næringsstoffer. For eksempel giver jordnøddesmør sunde (umættede) fedt og er en bedre mulighed end rødt kød eller fuldfedt mælkeprodukter. Frugter giver flere kalorier end grøntsager, så sørg for, at de er en del af din kost.

Sørg for at du ikke springer over måltider. At spise ofte holder din stofskifte i fuld fart. Spise ofte også kontrollerer cravings, så mens du spiser mere, vil du også være mindre tilbøjelige til at kræve sukkerholdige, fede snacks, der kan virke imod dig, når du prøver at tabe sig. Som hovedregel skal du spise hver tredje til fire timer.

Forøg din madindtagelse, hvis du starter et træningsprogram. Den basale metaboliske sats gælder for en stillesiddende person, så hvis du træner regelmæssigt, skal du spise mere for at forhindre din krop i at gå i sultemodus. Du kan bruge den samme regnemaskine til at bestemme, hvor meget det mindste beløb du skal spise, afhængigt af hvor meget og hvor ofte du træner.