Hvordan man laver stegte sojabønner

Ristede sojabønner er et crunchy snack, der faktisk er godt for dig. Sojabønner er den eneste plantefoder, der indeholder et komplet protein. Med andre ord indeholder de alle de essentielle aminosyrer, der er nødvendige for menneskers sundhed. Faktisk er aminosyreprofilen af ​​soja meget tæt på den af ​​animalske produkter som kød, æg og mælk. Ristede sojabønner kan spises af hånden som nødder, eller de laver en lækker topping til salater. Selvom madlavning af stegte sojabønner tager lidt tid, er det ikke svært.

Skyl sojabønnerne. Kig dem over og kassér enhver, der er rynket, misfarvet eller på anden måde defekt.

Kog 6 kopper vand. Tilsæt en knivspids bagepulver. Sæt sojabønnerne i vandet og lad dem simre i fem minutter.

Dræn bønnerne med kolanderen. Skyl dem i køligt vand.

Kog 10 kopper vand. Tilsæt en knivspids bagepulver. Tilsæt sojabønnerne, sænk varmen til en simmer og kog i 15 minutter.

Afløb sojabønnerne og skyll dem i køligt vand. Sæt sojabønnerne i den store skål og tilsæt køligt vand. Gnid sojabønnerne med dine hænder for at fjerne skroget. Skim skroget, når de flyder til vandets overflade. Afløb sojabønnerne i kolanderen.

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

Olie en bageplade let. Spred sojabønnerne på bagepladen i et enkelt lag. Tør dem i ovn i 45 minutter eller indtil de er gyldne og skarpe. Køl sojabønnerne helt, før de opbevares i plastposer.