Hvordan man neutraliserer virkningerne af sukker på kroppen naturligt

Den gennemsnitlige amerikaner får 16 procent af de samlede kalorier fra ekstra sukkerarter, der tilsættes til mad og drikkevarer, i henhold til 2010 Dietary Guidelines for Americans. Sukker findes også naturligt i frugt og mælkeprodukter. Tilføjet sukker spiser dit blodsukkerindhold og bidrager med mange kalorier uden mange næringsstoffer, hvilket sætter dig i fare for vægtforøgelse og helbredskomplikationer. Du kan dog lave kosttilskud og livsstilsændringer for at neutralisere de skadelige virkninger af sukker på din krop.

Spis morgenmad

Tiden mellem middag og morgenmad er typisk den længste periode du går uden mad. Ifølge Dr. Eric Rimm, professor i epidemiologi og ernæring ved Harvard skole for folkesundhed, øges dit blodsukker lidt efter dit morgenmåltid, men det tager meget tid at absorbere sukker, der efterlader dig mættet i timer. Uden morgenmad producerer du flere sulteshormoner, der får dig til at overvælde ved dit næste måltid, hvilket resulterer i pigge og dips i dit blodsukker, hvilket kan bidrage til diabetes over tid. Spring dog over donuts og vælg æg eller fuldkornsprodukter.

Øvelse dagligt

Motion er en naturlig måde at regulere blodsukkerniveauerne på. Øvelse øger din følsomhed overfor insulin, som gør det muligt for din krop at lægge mere glukose tilbage i dine celler under og efter dit arbejde. Muskelkontraktion giver dig også mulighed for at optage glukose for energi, uanset om insulin er til stede. Medline Plus siger at motion kan sænke blodsukkerniveauet uden medicin. De anbefaler at starte langsomt som at gå i 5 til 10 minutter. Gradvist øge det til en rask tur 5 dage om ugen i 30 til 45 minutter. Gør mere, hvis du er i stand til eller tage svømning eller træning i stedet.

Få din fiber

To typer fibre findes i fødevarer: opløselig og uopløselig. Begge er kulhydrater, din krop metaboliserer ikke. Fiber hæver ikke blodsukker, og opløselig fiber kan faktisk sænke blodsukkerniveauet, ifølge Joslin Diabetes Center. Opløselig fiber findes i hvedeklid, grøntsager og fuldkorn. Du bør få mellem 20 og 35 gram fiber om dagen, men de fleste amerikanere opfylder ikke denne anbefaling. Forøg din fiber for at opfylde dette beløb, men gør det gradvist for at forhindre gas, oppustethed og magekramper. Spis havregryn til morgenmad, smæk grøntsager i saucer og gryder, og vælg hele hvede brød og ris.

Alpha Lipoic Acid and Chromium

Visse næringsstoffer understøtter sundt blodsukker. Alfa-liposyre hjælper med at gøre glukose til energi og kan sænke blodsukkerniveauet, ifølge University of Maryland Medical Center. Det findes i gær, spinat, broccoli og kartofler. Chrom påvirker, hvordan insulin regulerer blodsukkerniveauer. Du får det fra bryggergær, svampe, tørrede bønner, asparges, havregryn, klidkorn og frø.