Hvordan man slippe af med store fede kinder

Nogle mennesker bemærker vægtforøgelse i deres ansigt, før de bemærker det andetsteds. Desværre kan du ikke slippe af med store fede kinder, uden at tabe sig i hele kroppen, medmindre du gennemgår en procedure som fedtosuktion. Du kan tone dine kindmuskler for at hjælpe med at konturere dit ansigt, men denne tone vises ikke, medmindre du taber det fede, der sidder over dine kindmuskler. Den sundeste måde at tabe sig på indebærer at forbruge færre kalorier og brænde flere kalorier.

Calorie Counting for vægttab

Kontakt en sundhedspersonale for at få hjælp til at bestemme et passende dagligt kalorieindtag. Fordi dine energibehov er afhængige af flere faktorer – herunder din vægt, højde, alder, aktivitetsniveau og kropssammensætning – kan du ikke nøjagtigt estimere dine kaloriebehov alene. Din sundhedspersonale vil også opdage eventuelle sundhedsmæssige problemer, der kan påvirke dit vægttabsrejse.

Brændende kalorier

Subtrahere 500 fra dit daglige kaloriebehov for sundt vægttab. Hvis du kontinuerligt forbruger 500 kalorier mindre end du tager i hver dag, vil du tabe med en sats på passende et pund om ugen.

Kind Puff

Optag alle dine måltider, herunder dine delstørrelser, i en fødevarebog, så du kan beregne dit daglige kalorieindtag og sikre, at du holder fast i dine mål.

Lip Pucker

Spis mindst tre måltider om dagen. Overspring af måltider kan føre til overspising om natten. Morgenmad hjælper med at hoppe på dit stofskifte og forbereder det til dagen, ifølge Cleveland Clinic.

Spis frisk fuldkorn, friske frugter og grøntsager med skindene. Disse fødevarer indeholder en masse fibre og næringsstoffer for at holde din krop fuld længere og fylde dig hurtigere end de enkle carbs, der findes i hvidt brød og kartoffelchips, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Se dine delstørrelser. Cleveland Clinic foreslår, at du fylder en fjerdedel af din plade med magert protein, en fjerdedel med ikke-raffineret fuldkorn og halvdelen af ​​pladen med farverige grøntsager.

Drik mere vand og forbruge færre drikkevarer med højt kalorieindhold.

Forøg dit daglige aktivitetsniveau. Brænde flere kalorier hver dag ved at finde måder at træne på, f.eks. Tage trappen, parkere længere væk fra din destination eller komme ud af bussen eller træne et stop tidligere. Hvis du brænder en ekstra 500 kalorier om dagen, vil du tabe sig ved en Sats på et pund per uge. Hvis du gør dette i kombination med at begrænse dit kalorieindtag med 500 kalorier, vil du miste ca. 2 pund pr. Uge.

Planlæg mindst 180 minutter hver uge for moderat intens træning. American College of Sports Medicine anbefaler at udøve i moderat intensitet i 30 til 60 minutter på de fleste dage i ugen. Træn i mindst 10 minutter med en moderat intensitet i løbet af en session.

Udfør styrketræningstimer to gange om ugen. Udfør 10 til 12 øvelser, der arbejder for at træne de fleste kropsdele på et modstandsniveau, der får dig til at kæmpe efter at have udført otte til tolv gentagelser.

Tag en dyb indånding.

Pust luft ind i dine kinder.

Hold luften i dine kinder i fem sekunder ved at lukke dine læber.

Tryk luften til venstre kind i fem sekunder.

Tryk luften til din højre kind i fem sekunder.

Pukke dine læber som om du skulle kysse nogen.

Hold pucker i fem sekunder.

Flyt pucker mod højre side af dit ansigt.

Flyt pucker til venstre side af dit ansigt.

Gentag 10 gange.