Hvordan man svømmer med albue tendonitis

Tendonitis involverer betændelse i en senet og dens omkringliggende ledbånd, ofte på grund af overforbrug. Tendonitis på ydersiden af ​​albuen hedder tennisalbue, senititis på indersiden af ​​albuen hedder golferens albue. Den første fase af behandling for senebetændelse er hvile, så hvis du har tennis eller golferens albue, svøm ikke, før din albue er fri for smerte. Når du fortsætter med at svømme, lad din krop være din guide: hvis det gør ondt, gør det ikke.

Tag en over-the-counter anti-inflammatorisk medicin før svømning. Dette hjælper med at beskytte din sind mod hævelse, mens du træner.

Kontakt en træner om ændringer i din svømningsteknik. Indtil du er helbredt, bør du undgå at lægge meget pres på din albue. En svømmetræner kan hjælpe dig med at foretage ændringer, der beskytter din skadede ledd.

Stret dit håndled og albuen forsigtigt, før du går ind i poolen. Stretching hjælper dig med at opretholde fleksibilitet og reducerer din risiko for at reinjuring dig selv.

Vend tilbage til svømning omhyggeligt og forsigtigt. Byg styrke i den skadede albue langsomt uden at skynde dig selv. Hvis et slagtilfælde gør ondt, skal du stoppe med at gøre det.

Stretch igen, når du forlader poolen. Forlæng muskler og sener for at forhindre betændelse og stivhed.