Hvordan man taber 10 pund med vegetarisk mad kost

De grundlæggende strategier for vægttab gælder uanset dine kostvalg. For at tabe 10 pund, skal du skifte til sundere fødevarer, se delstørrelser og kalorieindholdet i dine måltider og øge fysisk aktivitet. Selv vegetarere kan dog stå over for faldgruber, der kan folie de bedste vægttabsintentioner.

Bestem, hvor mange kalorier du brænder om dagen. Brug et websted, hvor du indtaster dit alders-, køn-, størrelse- og aktivitetsniveau og indstiller et dagligt indtagsmål på ca. 250 til 1.000 kalorier mindre om dagen, end dette brændebeløb taber mellem 0,5 og 2 pund pr. Uge – en sikker og bæredygtig Sats i henhold til centrene for sygdomskontrol og forebyggelse. Med dette beløb vil du nå dit 10 pund vægttabsmål i løbet af få uger.

Lær at skelne mellem sunde vegetariske muligheder og usunde. Undgå forarbejdede fødevarer som dåse supper og frosne entrees, der ofte indeholder en masse ekstra natrium, fedt, raffineret korn og kalorier med minimal ernæring. Husk, bare fordi en mad ikke indeholder kød, betyder det ikke, at det er lavt i kalorier. Hold dig til hele fødevarer tæt på naturen for at koble de 10 pund af hurtigere – konserveringsmidler og natrium opmuntre din krop til at holde fast i vandets vægt.

Skær ned på kalorie-tætte aromaer. Brug vegetabilsk bouillon, urter, krydderier, citrus og eddike til smagsretter i stedet for ost og fløde. Vælg olivenoliebaserede dressinger til salater og brug en moderat mængde. Fedtstoffer, endda sunde monoumættede sorter, er højt kalorier, og hvis du ikke holder øje med det, vil de hurtigt fylde din kalorifremstilling for dagen og holde vægttab. Hold indtag til omkring 20 til 35 procent af de daglige kalorier, som anbefalet af Institut for Medicin.

Vælg hele korn over raffineret mel. Eksperiment med fuldkornspastaer, quinoa, brun ris og byg, der hjælper med at fylde dig og brænde fedt. Forskere fra Pennsylvania State University fandt ud af, at skifte til fuldkorn inducerer mere fedt tab i maven, som rapporteret i et 2008 nummer af “American Journal of Clinical Nutrition.”

Find ud af fedtfattige vegetariske proteinkilder for at hjælpe dig med at føle dig fuld, støtte mager muskelmasse og reducere cravings. Vælg tofu, tempeh, sojaprotein, bønner og, hvis din kost tillader, fedtfattig mejeri og æggehvider. Inkluder et af disse valg ved hvert måltid sammen med en servering af fuldkorn og en lille mængde sunde fedtstoffer.

Bulk dine måltider ved hjælp af friske råvarer. Hæld kun en halv skål korn og sæt den af ​​med friske bær. Stræk en mindre servering af pasta ved at tilføje courgettebånd og ekstra marinara sauce. Brug peberfrugter og agurker i stedet for chips eller brød til at dyppe ind i hummus. Du kan spare hundredvis af kalorier om dagen ved hjælp af denne teknik uden at føle sig berøvet, hvilket gør dig mere tilbøjelig til at holde fast i din kost.