Ingredienser til sodavandsdrinks

Soda-vand refererer til en drik, der består af vand, der er blevet ladet med kuldioxid. Natriumsalte tilsættes til drikken for at give det ekstra aroma. Soda vand tilsættes til drikkevarer for at fortynde alkoholindholdet og give drikken en svag smag. Andre navne til sodavand omfatter seltzer, club soda og mousserende vand.

Frugtkoncentrater er ingredienser, der bruges sammen med sodavand i drikkevarer. Frugtsaft og sodavand blandet sammen gør en sød og boblende drink, der passer til alle aldre. Frugtsaft og koncentrater, der kan kombineres med sodavand, omfatter citronsaft, limesaft, limonade, tranebærsaft og appelsinsaft.

Vodka er en almindelig ingrediens, der findes i drikkevarer med sodavand. En Seadoo er en alkoholholdig drik bestående af vodka, sodavand og tranebærjuice. Når du drikker en sydside, drikker du en blanding af sodavand, limejuice, mynte, triple sec og vodka. En Kelly-K blander sodavand, vodka og Campari. Sæt sammen grenadin, vodka og sodavand til at lave en Palo Alto. Smagfulde vodkas kan bruges til at lave drikkevarer som den arktiske røde med en blanding af sukker, tranebær vodka, lime skræl og citron.

Gin og sodavand blandes for at gøre flere alkoholholdige drikkevarer, herunder høje bolde. En gin highball kan laves med limejuice, gin og sodavand. A Strawberry Fizz er en sød drink med sodavand, gin, sød fløde og jordbær. Lav en jitterbug med gin, sodavand, limesaft, grenadin, vodka, sukker og sukker sirup.

Sødheden af ​​væsken blå og grøn Curacao går godt med sodavand. Potentielle kombinationer omfatter malerenes Delight, som består af en kombination af grøn Curacao, gin, Perrod, citron og sodavand. En anden drikkemulighed er Deep Valley, en blanding af blå Curacao, gin, citronsaft, sodavand og ananasjuice.

Frugtsaft

vodka

gin

Blå og Grønne Caracao