Latisse som behandling for udtynding af hår

Den gennemsnitlige hovedbund har omkring 100.000 hår, og de fleste mister ca. 100 hår hver dag, ifølge MedlinePlus, en tjeneste fra U.S. National Library of Medicine. Alopeci er det udtynding eller fuldstændige tab af hår der opstår hos mænd, kvinder og børn. Mønstrene af hårtab kan variere, og hårtab kan være permanent eller midlertidigt. Alder, genetik, hormon ubalance og stress er nogle af de mest almindelige årsager til hårtab. Mens der er flere medicin og hår implantat operationer til at behandle skaldethed, skal du tale med din læge for at identificere den bedste behandlingsmulighed for dig.

Latisse

Latisse er et registreret varemærke tilhørende Allergan, en global leder inden for øjenpleje, dermatologi og medicinsk æstetik. Den består af 0,03 procent bimatoprost-opløsning, der traditionelt har været anvendt til behandling af hypotrichose eller unormalt tynde øjenvipper. Drugs.com siger, at omkring en dråbe af opløsningen appliceres topisk på huden langs marginen af ​​det øvre øjenlåg ved hjælp af en steril applikator for at øge øjenvipperens længde, mørke og tykkelse. Imidlertid er Latisse en receptpligtig medicin, og din læge kan muligvis hjælpe med at etablere et diæt, der passer til dig.

Hårtab

Bimatoprost-opløsning kan stimulere hårvækst i ethvert område af din hud ved gentagen kontakt, siger Drugs.com. Anvendelse af Latisse-opløsning på din hovedbund kan således fremme hårvækst. Dr. Jerry Shapiro fra New York University Langone Medical Center fortalte ABC News i maj 2011, at selv om Food and Drug Administration kun har godkendt Latisse for øjenvipper, og det er ikke den første behandlingslinje for hårtab på hovedbunden eller øjenbrynene Kan hjælpe patienter, der ikke får de ønskede resultater fra andre behandlinger. Faktisk foretager Allergan producenten af ​​Latisse kliniske forsøg og sikkerhedstests, der kræves for en FDA-godkendelse, hvilket vil føre til en bredere anvendelse af produktet.

Bivirkninger

Latisse kan forårsage hyperpigmentering af huden med langvarig kontakt. Dette kan føre til uønskede mørke pletter på huden. Øjenvippens vækst vender også tilbage til forbehandling niveauet ved ophør, ifølge Drugs.com, og det samme kan forventes for hårvækst på andre områder.

Forholdsregler

Diskuter de mulige fordele og bivirkninger af Latisse med din læge, inden behandlingen påbegyndes. Informer din læge om eventuelle eksisterende forhold eller anden medicin, du måtte tage. Latisse er ikke godkendt til børn. Følg også instruktionerne omhyggeligt og undgå, at opløsningen spredes til andre dele af huden for at undgå hyperpigmentering og uønsket hårvækst.