Hvis jeg gør løbebåndet hver dag vil jeg tabe?

Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anslår, at 72 millioner voksne i USA kunne betragtes som overvægtige ud fra deres Body Mass Index-score. Et af de vigtigste livsstilsvalg for at forhindre at blive en del af denne statistik, eller at fjerne dig selv fra denne statistik, er motion. En måde at hjælpe dig med at tabe sig er at løbe, jogge eller gå på en tredemølle.

Hvordan en tredive mølle fungerer

Løbebånd er et stykke aerob træningsudstyr. Normalt drejer en lille motor et spor, der giver dig mulighed for at løbe på plads med næsten samme følelse og fordele som at løbe, jogge eller gå på et spor eller udendørs. Når du øger hastigheden eller hældningen på tredemøllebanen, øges intensitetsniveauet for den aerobiske øvelse også, hvilket resulterer i mere af en aerob træning. Dette giver mulighed for nem tilpasning, der passer til alle fitnessniveauer, lige fra grundlæggende gå til træning til en begivenhed som en maraton eller triathlon.

Kalorier brændt

Løbebånd giver dig mulighed for at tabe sig ved at forbrænde kalorier. Jo flere kalorier der er brændt i din session på løbebåndet, jo større chance har du for at tabe pund. Mængden af ​​brændte kalorier varierer meget afhængigt af dit køn, alder og vægt og intensitetsniveauet på træningen, som farten og hældningen. For eksempel er den gennemsnitlige 145-lb. Person kan forbrænde en anslået 789 kalorier i timen på en tredemølle sæt på en 10-procent stigning ved 5 mph, ifølge denne hjemmeside er My Daily Plate.

Tidsplan

Du behøver ikke at træne hver dag på en løbebånd for at tabe sig. American College of Sports Medicine og American Heart Association anbefaler, at en gennemsnitlig voksen får mindst 150 minutter med moderat intens træning hver uge for at forblive sund. Moderat intens træning på en tredemølle består af en let jogge til et langsomt løb, men kan også omfatte et hurtigt tempo. For hurtigere vægttab, overveje gradvist at øge din tid på løbebåndet til 300 minutter om ugen eller omkring en time om dagen, fem dage om ugen. Dette kan opdeles i tre 20 minutters sessioner, eller to 30 minutters sessioner hele dagen for de samme resultater. Start eller øg ikke en træningsplan uden først at konsultere din læge.

Sund kost

At træne på en tredemølle alene kan hjælpe dig med at tabe sig, men at kombinere motion med en sund kost kan give dig endnu bedre resultater. En sund kost bør bestå af primært frugter og grøntsager sammen med fuldkorn, magre proteiner, fedtfattig mejeriprodukter og sunde fedtstoffer, såsom dem fra nødder, olivenolie og fisk. En sund diæt bør også være delstyret med henblik på at holde kalorierne inden for de specifikke kalorimål baseret på dit køn, højde, vægt og fysiske aktivitetsniveau. Beregn dit kalorimål ved hjælp af denne websteds “My Daily Plate” -funktion (se Ressourcer).