Hvordan man griller et halvbenet lammelag

Lammesteg er en elegant skål til at betjene gæsterne sammen med forårsmadrasser som babygrønne bønner, asparges eller baby sommer squash. Et halvbenet lammelag har fået aitchbenet fjernet. Det er en del af hoften, en akavet formet knogle fastgjort til benet ved hoftefugen. Fjernelse gør det lettere at skære lammens ben. Hemmeligheden til saftigt, smagfuldt lammelampe bruger et øjeblikkeligt termometer til at tjekke for doneness. Dette er den bedste måde at undgå overcooking lammet.

Pat lammet tørre på alle sider med papirhåndklæder. Brug den lille skarpe kniv til at fjerne overskydende fedt og lav overfladisk udskæring i det resterende fedt. Brug slagterens garn til at knytte lammet til en kompakt stege. Læg lammet i en lavpande.

Kombiner hvidløg, persille, rosmarin, citronsaft, salt og peber i en blender og groft hugge. Tilsæt olien i en langsom strøm, mens du fortsætter med at blande blandingen til en pasta. Spred det over lammet og gnid det i de lave skår i fedtet.

Forvarm grillen til høj. Placer lammesteget på grillen og kog den på den ene side i 10 minutter. Vend rosten og kog den på den anden side i 10 minutter. Reducer varmen til medium eller flyt grillen til et køligere område af grillen, og tag det med folie eller luk låget på grillen. Fortsæt tilberedningen, indtil stegets indre temperatur er 135 grader Fahrenheit i den tykkeste del. Begynd at kontrollere temperaturen efter en times kogning ved den lavere temperatur. Mål temperaturen med et øjeblikkeligt termometer, og undgå at berøre benet ved måling af temperaturen.

Overfør rosten til en serveringsplade og lad den hvile i 15 til 20 minutter, inden der skæres.