Hvordan man måler afstanden på et løbebane

Løbere må muligvis kontrollere eller bestemme afstanden på et løbespor. Løbespor er ovalformet og opdelt i individuelle baner. Sporet måles i meter baseret på afstanden til den inderste bane, som kaldes bane 1. Måling af afstanden omkring banen er let med lidt forberedelse. Nogle enheder måler afstanden baseret på GPS, men ved hjælp af et gammeldags målehjul giver den mest nøjagtige læsning. Selvom målehjul er tilgængelige i forskellige størrelser, er mellemstore til hjul det bedste til måling af et løbebane.

Klar lane en af ​​alt vragrester. Målehjulet skal rulle på en flad overflade. Rullning af hjulet over eller omkring løs grus og andre genstande vil medføre, at læsningen er lidt af.

Markér mållinjen for bane 1 på flere punkter rundt om banen. Målelinjen er placeret 20 centimeter fra den indvendige malede linje af hver bane. Hvis indersiden af ​​bane 1 er en hævet kurve, er målelinien 30 centimeter væk fra kanten af ​​kanten. Stretch maskeringstape på tværs af banen på flere steder langs banen. Brug målebåndet til at finde 20-centimeter eller 30-centimeter punktet, og brug en sort markør til at markere stedet.

Nulstil tælleren på dit målehjul til nul, og start med hjulindikatoren i begyndelsespunktet på banen. Langsomt gå rundt på banen, forbliver en lige afstand fra banen, går gennem hvert af de punkter, der er markeret på maskeringsbåndet under opsætningen.

Stop, når du når udgangspunktet. Kontrollér læsningen på displayet. Dette er sporets afstand.